Budi dio naše mreže

Molitveno bdijenje mladih 'Holywin – svetost pobjeđuje', uoči svetkovine Svih svetih, održava se i ove godine u ponedjeljak, 31. listopada, u večernjim satima diljem domovine, ali i izvan granica Hrvatske. Time se kroz molitvu, a ponegdje i dramski prikaz života nekog sveca, na poticajan način mladima nastoji približiti važnost molitve za pokojne, u odmaku od tzv. Halloweena.

/ im

Buje

U župnoj crkvi Sv. Servula u Bujama u Istri svetu misu predvodi don Damir Stojić. Prilika za svetu ispovijed je od 17 sati, a nakon toga uslijedit će sveta misa, nagovor, klanjanje i druženje.

Daruvar

Kao i prošlih godina, bdijenje uoči svetkovine Svih Svetih (Holywin) je u Župi Sv. Antuna Padovanskog – Daruvar. Molitva krunice i prilika za svetu ispovijed od 19:30, a nakon toga uslijedit će sveta misa, klanjanje i druženje.

Požega

U crkvi Sv. Leopolda Mandića program započinje molitvom u 20 sati, a nakon toga uslijedit će sveta misa, duhovni nagovor, predstava, klanjanje i druženje.

Rijeka

U Centru za mlade bl. Miroslav Bulešić program započinje u 20 sati.

Split

U Župi Presvetog Srca Isusova – Visoka ‘Holywin’ će se održati u 20 sati. Mario Blažević imat će na početku svjedočanstvo, a don Nikola Šakić nagovor i molitvu. Potom će uslijediti izbor sveca pratitelja u idućoj godini te služba svjetla i obnova krsnih zavjeta.

Stobreč

Program započinje u 18:30 svetom misom.

Sveti Ivan Zelina

Program počinje u 18:15 sati molitvom krunice.

Odžak

Koprivnica

Program počinje u 17:30 pokorničkim činom.

Zaprešić

Od 18 sati prilika je za čašćenje moći bl. Miroslava Bulešića.

 

Lukač

U 18:25 program započinje molitvom krunice.

Petrinja

Program započinje u 18 sati, a nakon toga uslijedit će klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. A dječji Holywin započet će u 10 sati.

Zagreb

Župa bl. Augustina Kažotića

Program započinje u 19 sati.

Zagreb

Misno slavlje u 19 sati – Bazilika sv. Antuna Padovanskog, a nakon toga uslijedit će predstava u dvorani “Aula Magna” na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

Zagorska Sela

Vrpolje

Crkva sv. Ivana Krstitelja

Program započinje u 19 sati svetom misom, a nakon toga uslijedit će nagovor o okultnim praksama u tzv. “Noći vještica”. Nakon čega slijedi cijelonoćno klanjanje s molitvenim programom.

Varaždin

Od 19:15 prilika za svetu ispovijed.

Šibenik

Program započinje u 17:30 molitvom krunice.

Karlovac

Holywin – Svetost pobjeđuje održat će se u utorak, 31. listopada 2023. u Hrvatskom nacionalnom svetištu sv. Josipa u Karlovcu.

Misno slavlje u 18:30 predvodit će povjerenik za pastoral migranata i turista Zagrebačke nadbiskupije preč. Anđelko Katanec.

Nakon mise, članovi „Zajednice mladih katolika Karlovac“ održat će u velikoj dvorani pastoralnog centra predstavu „Put u Međugorje“. Predstavi prethodi proglašenje najboljih momčadi i igrača malonogometnog turnira krizmanika Karlovačkog dekanata.

Program završava druženjem, koje organiziraju članovi obiteljske zajednice iz Župe Blažene Djevice Marije Snježne.

Gromiljak

Tenja

Punat

Pula

Vinkovci

Domaslovec

Zadar

Dubrovnik

Vodnjan

Brajkovići

Đakovo

Voloder

 

Slavonski Brod

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja