Budi dio naše mreže

Ključna riječ: svetost-pobjeduje

Doznajte gdje se sve održava molitveno bdjenje "Holywin - svetost pobjeđuje"

Molitveno bdijenje mladih 'Holywin – svetost pobjeđuje', uoči svetkovine Svih svetih, održava se i ove godine u ponedjeljak, 31. listopada, u večernjim satima diljem domovine, ali i izvan granica Hrvatske. Time se kroz molitvu, a ponegdje i dramski prikaz života nekog sveca, na poticajan način mladima nastoji približiti važnost molitve za pokojne, u odmaku od tzv. Halloweena.

Holywin u Nacionalnom svetištu svetog Josipa

Molitveno bdijenje poznato po nazivu "Holywin - Svetost pobjeđuje" u radosnom ozračju će se po 10. put održati u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu u utorak 31. listopada 2023. godine.

Pogledajte predivne prizore s molitvenog bdijenja mladih održanog diljem domovine i šire

Molitveno bdijenje mladih 'Holywin – svetost pobjeđuje', uoči svetkovine Svih svetih, održao se i ove godine u ponedjeljak, 31. listopada, u večernjim satima diljem domovine, ali i izvan granica Hrvatske. Time se kroz molitvu, a ponegdje i dramski prikaz života nekog sveca, na poticajan način mladima nastojalo približiti važnost molitve za pokojne, u odmaku od tzv. Halloweena.

HOLYWIN "Želja za svetošću recept je za biti svet"

U HKR-ovoj emisiji "Aktualno", u petak 29. listopada urednice i voditeljice Diane Tikvić gostovao je povjerenik za Pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, vlč. Kristijan Tušek. Tema emisije je poziv na svetost i molitveno bdijenje mladih 'Holywin – svetost pobjeđuje' uoči svetkovine Svih svetih i Dušnog dana.

Molitveno bdijenje 'Holywin - svetost pobjeđuje' i ove godine u brojnim gradovima

Molitveno bdijenje mladih 'Holywin – svetost pobjeđuje', uoči svetkovine Svih svetih, održat će se ove 2021. godine u nedjelju, 31. listopada, u večernjim satima diljem domovine ali i izvan granica Hrvatske. Time se i kroz molitvu, kao i u pravilu kroz dramski prikaz života nekog sveca, na poticajan način mladima nastoji približiti važnost molitve za pokojne s odmakom od komercijalnih trendova vezanih uz takozvani 'Halloween'.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja