Budi dio naše mreže

Ključna riječ: split

Identificirani posmrtni ostaci službenice Božje Marije Krucifikse Kozulić

"Zahvaljujući riječkom i splitskom stručnom timu, u Americi se došlo do konačnih i sigurnih rezultata. Ako Bog da, sad ćemo nastaviti dalje raditi na tome da te zemne ostatke pohranimo i postavimo na jedno dostojno mjesto kod naše kapele u Pomeriju 17 u Rijeci", rekla je u srpnju postulatorica kauze s. Dobroslava Mlakić za Hrvatski katolički radio.

VIDEO Hodočastili biciklom od Splita do Sinja

Don Josip Ulić, odnosno don Mrvica, kako se naziva na svome YouTube kanalu, hodočastio je biciklom od Splita do Sinja u pratnji braće Miloša i Mije. Pogledajte njihov put do Svetišta Majci Božjoj.

Sudamja 2020. - Proslava blagdana sv. Dujma

Stoljetna tradicija u Splitu proslava je blagdana sv. Dujma, zaštitnika grada te Splitsko-makarske nadbiskupije, a u narodu je i splitska katedrala poznata kao Katedrala sv. Dujma. Ovogodišnja proslava započinje u srijedu 6. svibnja prvom večernjom molitvom i otvaranjem moćnika sveca te će u četvrtak 7. svibnja na sam blagdan nadbiskup Marin Barišić prevoditi misno slavlje.

VIDEO Drž' se moja Hrvatska: obrada poznate navijačke pjesme

Skac bend iz Splita snimio je obradu pjesme Zaprešić Boysa - Igraj moja Hrvatska. Pjesmi su dali ime "Drž' se moja Hrvatska", a cilj ovog projekta je podrška hrvatskom narodu u ovim vremenima borbe protiv pandemije koronavirusa. Pjesma je šaljiva, duhovita, ali nosi i jasnu poruku #ostanidoma.

SVJEDOČANSTVO Ultra evangelizacija bez skrivenih namjera

Katolička mladež i ove je godine, četvrti put zaredom, volontirala na najvećem festivalu elektroničke glazbe u Splitu. Čineći djela milosrđa, naviještali su radosnu vijest Evanđelja u susretu s mladima iz cijeloga svijeta. Za Hrvatsku katoličku mrežu svoja su svjedočanstva iznijeli Marta Spahija, Luka Brnjić i Bruno Rabuzin.

Na Hod za život povedite i punicu!

Splitski glumac Pere Eranović poziva vas na Hod za život: "Svi vi divni ljudi dobre volje koji poštujete dostojanstvo života od njegovog začetka, a koji ćete se 25. svibnja zateći u Splitu ili njegovoj okolici, srdačno vas pozivam na Hod za život."

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja