Budi dio naše mreže

Ključna riječ: zagreb

Kubanski ansambl Ars Longa u prijateljskom posjetu Hrvatskoj

Ugledni i poznati glazbeni ansambl Ars longa (Havana, Kuba) održat će u četvrtak, 23. siječnja koncert u Đakovu. Koncert je naslovljen “Serenísima una noche”, a na programu je sakralna i svjetovna glazba Latinske Amerike 17. i 18. stoljeća. Organizatori koncerta koji će se održati u dvorani Centra za kulturu s početkom u 19 sati su Đakovačko-osječka nadbiskupija i Grad Đakovo.

Zagreb dobio Muzej vlakića

Jedna od najvećih maketa željeznice u Europi, Backo Mini Express postaje Muzej vlakića čime Zagreb među prvima u svijetu dobiva ovakvu rijetku izložbu i stalni postav s gotovo 140 vlakova u pokretu.

Slavni američki kipar Alexander Calder u Umjetničkom paviljonu u Zagrebu

Nakon uspjeha s predstavljanjem Miroa, Rodina i Giacomettija - Umjetnički paviljon u Zagrebu izložbom djela Alexandera Caldera nastavlja niz velikih međunarodnih izložbi. Izložba "Magija skulpturalnog pokreta" kroz 35 djela, 15 skulptura i 20 gvaševa daje presjek stvaralaštva jednog od najslavnijih američkih kipara 20. stoljeća koje publika može razgladati od 27. rujna 2019. do 5. siječnja 2020. godine.

VIDEO Muški akademski zbor FER-a snimio "Angelus" za Hrvatski katolički radio

Zahvaljujući Muškom akademskom zboru Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) iz Zagreba Hrvatski katolički radio od ponedjeljka 30. rujna svako će jutro u 6 sati te subotom i nedjeljom točno u podne emitirati pjevani "Angelus" u novom aranžmanu maestra Josipa degl' Ivellia, dirigenta, zborovođe i skladatelja iz Zagreba.

"Hod za život" u Zagrebu: Donosimo dio atmosfere

"Danas sam ovdje da hodam za život, za svaki nerođeni život od začeća i da slavimo život”, rekla je trudna sudionica Hoda za život u Zagrebu reporterima Hrvatske katoličke mreže Anti Novaku i Anti Peranu.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja