Budi dio naše mreže

Ključna riječ: holywin

ARGUMENTI Crkva mladima može ponuditi jako puno!

Pastoralna ponuda za mlade Zagrebačke nadbiskupije te Varaždinske biskupije, nadolazeći križni putevi mladih, Svjetski dan mladih u srpnju i kolovozu u Lisabonu te ponuda i potražnja programa za mlade u Crkvi bila je tema Argumenata HKR-a 13. veljače.

FOTOREPORTAŽA Mladi iz Varaždina: Svi smo pozvani biti sveti, za to nas je Bog stvorio i zamislio

Mladi Varaždinske biskupije započeli su okupljanje u varaždinskoj katedrali na Bdijenje uoči svetkovine Svih svetih, u ponedjeljak, 31. listopada u večernjim satima. Nekoliko mladih prerušilo se u sveti bračni par Louisa i Marie-Zelie Martin, roditelje svete Male Terezije, sv. Angelu Merici, sv. Maksimilijana Kolbea, sv. Mariju Goretti, bl. Ivana Merza i sv. Vinka Paulskoga. Oni su mlade, koji su pristizali u katedralu, upoznavali sa svojim svetačkim životom, pitali ih o njihovoj svetosti i pozivali da im se pridruže na slavlju svetosti.

Holywin i u Srijemu!

Večer uoči velike svetkovine Svih Svetih, pod nazivom "Svetost pobjeđuje – Holywin!", molitveno se obilježava diljem kršćanskog svijeta. Inicijativi su se priključili i mladi Srijemske biskupije, okupljeni u kapeli Gospe od mira u Sremskim Karlovcima. Sve fotografije: Sara Žurovski i Darko Pek.

Pogledajte predivne prizore s molitvenog bdijenja mladih održanog diljem domovine i šire

Molitveno bdijenje mladih 'Holywin – svetost pobjeđuje', uoči svetkovine Svih svetih, održao se i ove godine u ponedjeljak, 31. listopada, u večernjim satima diljem domovine, ali i izvan granica Hrvatske. Time se kroz molitvu, a ponegdje i dramski prikaz života nekog sveca, na poticajan način mladima nastojalo približiti važnost molitve za pokojne, u odmaku od tzv. Halloweena.

HOLYWIN Donosimo raspored bdijenja

Molitveno bdijenje mladih 'Holywin – svetost pobjeđuje', uoči svetkovine Svih svetih, održava se i ove godine u ponedjeljak, 31. listopada, u večernjim satima diljem domovine, ali i izvan granica Hrvatske. Time se kroz molitvu, a ponegdje i dramski prikaz života nekog sveca, na poticajan način mladima nastoji približiti važnost molitve za pokojne, u odmaku od tzv. Halloweena.

MLADI IZ ZAGREBA Dođite na Holywin!

Iz Ureda za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije pozvali su mlade da im se pridruže na bdijenju uoči svetkovine Svih svetih, Holywinu, u ponedjeljak 31. listopada. Svetu misu u Bazilici sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u 19 sati predvodit će p. Marko Šop. Nakon sv. mise slijedi predstava u 20 sati u Velikoj dvorani Hrvatskoga katoličkog sveučilišta.

Mladi sudjelovali na bdjenju uoči svetkovine Svih svetih "Holywin"

Molitveno bdijenje mladih "Holywin – svetost pobjeđuje", uoči svetkovine Svih svetih, održalo se ove 2021. godine u nedjelju, 31. listopada, u večernjim satima diljem domovine, ali i izvan granica Hrvatske. Time se i kroz molitvu, kao i u pravilu kroz dramski prikaz života nekog sveca, na poticajan način mladima nastoji približiti važnost molitve za pokojne s odmakom od komercijalnih trendova vezanih uz takozvani "Halloween".

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja