Budi dio naše mreže

Ključna riječ: holywin

HOLYWIN Mladi predstavili život bl. Merza, i on je imao ljubavne jade, muke i trpljenja - a onda se zaljubio u euharistijskog Isusa

Projekt "Holywin" seže u 2003. godinu i animiranje mladih u župi bl. Augustina Kažotića u Zagrebu. Danas se on odvija u 30-ak hrvatskih gradova i u zemljama kao što su Australija, Irska, Njemačka, Švicarska i Kanada. U čemu je posebnost Holywina i kolika je 'faca' bl. Ivan Merz, u dva dana izvođanje predstave saznat će oko 1500 mladih. Pogledajte kako je izgledao Holywin na zagrebačkoj Šalati.

HOLYWIN Mladi molitvom žele slaviti život, a ne smrt!

U gotovo 30 hrvatskih gradova i mjesta, diljem zemlje od juga do sjevera, održat će se u četvrtak "Noć svetaca", molitveno bdjenje mladih uoči svetkovine Svih svetih, poznato i kao „Holywin – svetost pobjeđuje”. Sve je veći interes te se priključuju iz godine u godinu nova mjesta, a zanimljivost je da su naši ljudi bdjenje proširili i izvan granica Hrvatske – u Srbiju, Njemačku te Bosnu i Hercegovinu.

Doznajte gdje se sve održava molitveno bdjenje "Holywin - svetost pobjeđuje"

Molitveno bdjenje mladih "Holywin – svetost pobjeđuje" uoči svetkovine Svih svetih održat će se u četvrtak, 31. listopada, u večernjim satima diljem domovine, i to u 29 mjesta, a još u dva mjesta izvan domovine, u hrvatskim župama. Riječ je o prigodnom molitvenom programu kako bi se mladima približila važnost molitve za pokojne, a odmaknulo ih od trenda proslave "Noći vještica" ili "Halloweena".

Nabavite kartu za "Holywin" i upoznajte život bl. Ivana Merza

Veliku svetkovinu Katoličke Crkve "Svi sveti", kao i svake godine posljednjih 13 godina, Pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije obilježit će bdjenjem. 14. "Holywin" započinje u četvrtak, 31. listopada, misom u 18:30 sati u sjemenišnoj crkvi Presvetog Srca Isusova, a nakon mise u dvorani Međubiskupijskog sjemeništa u 20:00 sati održat će se prigodna predstava.

Molitveno bdjenje „Holywin – svetost pobjeđuje“ diljem domovine

Molitveno bdjenje mladih "Holywin – svetost pobjeđuje" uoči svetkovine Svih svetih održat će se u srijedu 31. listopada u večernjim satima diljem domovine i to u 20 gradova. Riječ je o prigodnom molitvenom programu kako bi se mladima približila važnost molitve za pokojne, a odmaknulo ih od trenda proslave "Noći svetaca" ili "Halloweena".

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja