Budi dio naše mreže

Portal Hrvatske katoličke mreže trenutačno se nalazi u testnoj fazi, a korištenje usluga i sadržaja podložno je niže navedenim Uvjetima korištenja. Niti jedan dio portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Korištenjem usluga i sadržaja smatra se da su korisnici upoznati s aktualnim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ovog portala te prihvaćaju koristiti sadržaj ovog portala na vlastitu odgovornost te da su uvjete korištenja razumjeli u cijelosti.

Autorska prava

Hrvatska katolička mreža polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Korisnik koji smatra da je Hrvatska katolička mreža povrijedila njegova autorska prava dužan je takav sadržaj prijaviti koristeći e-mail adresu info@hkm.hr. Mreža će svaku takvu prijavu razmotriti te u slučaju utvrđivanja povrede autorskih prava u najkraćem roku ukloniti sadržaj.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Hrvatska katolička mreža zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Poveznice na druge web stranice

Portal Hrvatske katoličke mreže sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te poveznica na vanjske stranice.

Hrvatska katolička mreža ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj internetskih stranica treće strane kojima korisnik pristupa preko poveznica, za korisnikovo korištenje spomenutih poveznica niti za korištenje sadržaja kreiranog od strane posjetitelja.

Sve sadržaje portala Hrvatske katoličke mreže koristite na vlastitu odgovornost te se agencija ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Obveze korisnika

Korisnicima portala Hrvatske katoličke mreže strogo je zabranjeno:

  • slanje sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
  • slanje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
  • slanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • svjesno slanje sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

Hrvatska katolička mreža ima pravo dobivene informacije od strane korisnika, te foto, video i audio sadržaje, objaviti na portalu bez naknade posjetitelju portala. Ako se utvrdi da je sadržaj koji su posjetitelji dostavili nezakonit, neprikladan ili se njime krše prava treće strane, takav sadržaj će odmah po primitku informacije o njegovoj neispravnosti biti uklonjen s portala.

Izmjene uvjeta korištenja

Hrvatska katolička mreža zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Datum objavljivanja: 7. studeni, 2018.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja