Budi dio naše mreže

Kako ova majka sedmero djece pobjeđuje rak? S nepokolebljivom vjerom!

/ mk

U dirljivoj epizodi ” The Catholic Talk Showa “, Ryan Scheel, Ryan DellaCrosse i otac Mac Hill razgovaraju s Jen DellaCrosse o njezinom nevjerojatnom putovanju s glioblastomom, vrstom tumora na mozgu, donosi ChurchPOP.

Kao bivša vojna medicinska sestra s magisterijem iz psihologije, Jen ima jedinstven način razmišljanja o dobrobiti, koji joj pomaže u održavanju mentalnog i duhovnog blagostanja.

“Svaki dan čitam Jer 29,11, znajući da Bog ima plan da ti pomogne, a ne da ti naškodi te da ti da nadu i budućnost.”

Vođena vjerom, Jen pronalazi snagu u duhovnosti.

“Vjerujem da je Bog pun ljubavi, vjerujem da naša patnja ima svrhu”, kaže ona. “Moja je vjera definitivno odigrala veliku ulogu u održavanju pozitivnog stava i mogućnosti dijeljenja s drugim ljudima.”

Molitva joj je pomogla u suočavanju sa strahovima, a “Devetnica predanja” postala je kamen temeljac svakodnevnog života.

“Svaki put, svaki dan, samo ga stavi u podnožje križa i reci, Isuse, znam ćeš ti ovo riješiti”, kaže Jen.

Podrška njezine obitelji – supruga, sedmero djece i zajednica – također je bila od velike pomoći. Ryan DellaCrosse kaže da je široka molitva publike u emisiji bila “ponizna” i da im donosi veliku smirenost.

“Doživljavam ljude koji se probude i mole za mene i razmišljaju o meni cijeli dan. Imam desetke tisuća ljudi koji se mole za mene. Stvarno sam vam zahvalna, ljudi, za sve vas”, kaže Jen.

Video u cijelosti pogledajte ovdje:

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja