Budi dio naše mreže

Ključna riječ: molitva

Zar si me ostavio, Isuse?

"Koji je uistinu smisao tvojeg Križa? Mojih križeva? Postao si mi neshvatljiv, Isuse. Nedohvatljiv, izmičeš mom poimanju dobrote, milosrđa…". Prenosimo meditaciju objavljenu na internetskim stranicama Biskupije Krk.

Liturgija časova za početnike

Po molitvi psalama naše je srce u Isusovom srcu i naše se iskustvo stapa s njegovim te možemo reći: "Živim, ali ne više ja, nego živi u meni Krist" (Gal 2,20). Pročitajte zašto biste već danas trebali početi moliti liturgiju časova!

Molitva za djedove i bake pape u miru Benedikta XVI.

Bake i djedovi vrlo su često prvi prenositelji vjere. Oni su oni koju su nas naučili prve molitve, oni koji su nas vodili u crkvu i oni koji se i danas vrlo često mole za nas. Kada ste se zadnji put pomolili za baku i djeda? Učinite to danas! Kao poticaj donosimo Molitvu za djedove i bake Benedikta XVI. koju je sastavio 2008. godine.

Nemate vremena za molitvu? Ovih devet savjeta će vam pomoći!

Živite ubrzanim životom i nemate vremena za molitvu? Posao vas iscrpljuje i uz sve druge obaveze ne možete pronaći vrijeme za Gospodina? Želite svakodnevno moliti, ali ne uspijevate? Možda će vam ovih devet savjeta pomoći!

VIDEO Muški akademski zbor FER-a snimio "Angelus" za Hrvatski katolički radio

Zahvaljujući Muškom akademskom zboru Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) iz Zagreba Hrvatski katolički radio od ponedjeljka 30. rujna svako će jutro u 6 sati te subotom i nedjeljom točno u podne emitirati pjevani "Angelus" u novom aranžmanu maestra Josipa degl' Ivellia, dirigenta, zborovođe i skladatelja iz Zagreba.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja