Budi dio naše mreže

Ključna riječ: molitva

Kako (ne) moliti za svoj osobni poziv?

Jeste li se ikada brinuli o tome koji je vaš osobni poziv? Možda se radi o tome da pogrešno shvaćamo što znači otkriti svoj poziv... Saznajte u tekstu!

10 razloga zašto trebamo moliti krunicu Blažene Djevice Marije

U Marijinom mjesecu donosimo vam deset razloga zašto moliti krunicu. Mnogim svecima krunica je bila najdraža molitva i upravo zagovoru Djevice Marije zahvaljuju za mnoge milosti koje su primili. Mnogi od njih kažu da sve milosti koje nam Gospodin daje prolaze kroz Mariju, ako je tako što čekamo...

Molitva za početak radnog dana

"Tko ostaje u meni i ja u njemu, taj donosi mnogo roda. Uistinu, bez mene ne možete učiniti ništa." (Iv 15,5)

Imaju li prezaposlene majke vremena za krunicu?

Prezaposlenim majkama ponekad je teško pronaći vremena za redovite poslove, ali iz vida se ne smije izgubiti vrijeme za molitvu. Donosimo pet ideja kako u dnevnom rasporedu pronaći vremena za molitvu krunice.

Devetnica za blagdan sv. Dominika Savia, malog sveca velikog duha

Crkva 6. svibnja slavi blagdan sv. Dominika Savia, zaštitnika djece, ministranata, prvopričesnika, mladih, dječjih zborova te trudnica. Pripremite se za svetkovinu molitvom devetnice koja počinje u ponedjeljak, 27. travnja. U ovu devetnicu uključimo i sve naše školarce te posebno ovogodišnje maturante, poručuju iz Zaklade sveti Dominik Savio.

Molitva za unutarnji mir

Isus nam govori, “Dođite k meni svi vi, izmoreni i opterećeni, i ja ću vas odmoriti“ (Mt 11,28). Bog je uvijek najbolja osoba kojoj treba pristupiti s našim brigama, tražeći od Njega da nam u srce stavi mir koji će izdržati sve kušnje.

Molitva na Veliki ponedjeljak

Benediktinac Anselm Gruen pripremio je i molitvu za Veliki ponedjeljak. Povucimo se u osamu, pročitajmo odlomak Svetoga Pisma i izrecimo srcem ovu molitvu:

1 2 3 5
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja