Budi dio naše mreže

Ključna riječ: svjedocanstvo

Svjedočanstvo trojice očeva: Kada otvorimo srce životu, sve se posloži!

Pogledajte "video u kojem hrvatski 'papučari' hrabro svjedoče o odgoju, očinstvu, bračnom i obiteljskom životu, financijskim krizama s kojima se suočavaju, traumatičnim porodima i trudnoćama koje su intencionalno završavale rođenjem njihove djece. Hrabri 'papučari' u potresnom svjedočanstvu priznaju kako su tražili i dobili pomoć kada im je u životu zagustilo, i da se nikada nisu osjetili samima na svijetu".

Je li u današnje vrijeme moguće postiti od interneta?

"Uvijek je mi se činila uvjerljivom uzrečica da dobar kršćanin mora u jednoj ruci imati Bibliju, a u drugoj novine. Mislio sam da je važno da kao laik pratim zbivanja u svijetu i da o svemu imam stav. Zato mi je devetesetodnevni post od interneta djelovao prvo nemoguć, a onda i pomalo besmislen. Isto kao i post od slušanja glazbe i radija koji su u autu uvijek bili uključeni. Milošću Božjom, i uz podršku braće, shvatio sam da se bez svega toga može."

SVJEDOČANSTVO Od Majke Terezije sam naučio kako ustrajati u radu i vjerovati Bogu – ništa drugo nije važno!

"Od djetinjstva sam se borio s opsesivno-kompulzivnim poremećajem. Nisam se mogao nositi s prljavštinom i nečistoćom pa je za mene volontiranje u tom smislu bilo nezamislivo. Sjećam se kako sam jednog dana miješao prljavu plahtu, koja je ključala u loncu, i kapljica tog 'soka smrti' završila je u mojim ustima. Prvo sam pomislio da ću umrijeti. No, osjećao sam se dobro. Ne znam kako, ali to je iskustvo koje me izliječilo od moga opsesivno-kompulzivnog poremećaja", posvjedočio je Kenny Mammarella-D'Cruz.

Vlč. Odilon Singbo: Danas se rado odazovem pozivu na kavu, prije sam mislio da je to gubljenje vremena!

"Katolička Crkva kojoj pripadam je institucija u kojoj se, gdje god da se nalazim i u koju god crkvu da ulazim, uvijek osjećam doslovce kao doma", istaknuo je vlč. Odilon Singbo u svome svjedočanstvu, prisjećajući se svoga djetinjstva i dolaska u Hrvatsku. Prisjetio se i kulturološkog šoka kojeg je doživio dolaskom u Hrvatsku te pojasnio zašto mu je odlazak na kave s kolegama studentima išao na živce.

SVJEDOČANSTVO Mislila sam da zbog svoje ranjenosti nisam dostojna Božje ljubavi!

"Strah je dominirao mojim životom, zbog njega sam bježala i skrivala se. Strah me uvukao u duboki sram. Iako sam znala da sam stvorena za nešto više, strah je obuzimao moje srce i moj život. No, znala sam da ne želim živjeti tako. Čeznula sam za nečim višim", posvjedočila je s. Miriam James te otkrila kako je Gospodin ozdravio njezine rane.

Bivša manekenka poručila: Stvoreni smo za puno više od onoga što nam ovaj svijet nudi!

"Svijet je lijepo mjesto, ali mi smo stvoreni za puno više od toga. Molim i nadam se da će svatko od vas doći do trenutka u životu u kojem će iskusiti milost i mir Kristovog milosrđa i opraštanja. Nadam se da će svatko od vas prihvatiti svoju posebnost! Prekrasni ste baš takvi kakvima vas je Krist oblikovao. On vas je pozvao da učinite nešto prekrasno u ovome svijetu", poručila je Leah Darrow.

Nakon 11 dana stigli pješice u Međugorje: Hvala svima!

Ivan Vukoja i Niko Suša po zanimanju su interventni policajci. Žive u Zagrebu, iako obojica vuku porijeklo iz Livna (BiH). Tradicionalni su katolici i redoviti na misama u svojim župama: Ivo u Dubravi, a Niko u Voltinom naselju. Prije par mjeseci Niki Suši je u srce došla ideja za pokorničkim hodočašćem pješice od Zagreba do Međugorja. Naime, želio je nekako pomoći jednoj jako dragoj osobi – moliti za njezino ozdravljenje!

Jacques Houdek: Puštam Bogu da me vodi

Poznati hrvatskih kantautor Jacques Houdek svjedočeći svoju vjeru u Boga u Nacionalnom svetištu svetog Josipa, u srijedu 3. lipnja rekao je da je daleko od nekog primjera ili uzora, ali da na tome radi svakodnevno. "Najviše radim na tome kroz poziv, odnosno kroz ono čime se bavim, kroz koji sam životno vezan te smatram da je moj poziv da uljepšam ovaj svijet kroz glazbu."

Krist je moju suprugu odveo u svoje stanove, ondje čeka da se i ja Kući vratim

Na adresu naše redakcije u Velikom tjednu stiglo je potresno svjedočanstvo supruga koji bdije i moli uz postelju svoje žene koja boluje od karcinoma. Njegova je supruga u međuvremenu preminula, a obitelj pronalazi snagu i utjehu u Gospodinu koji ju je pozvao k sebi. To iskustvo naš čitatelj dijeli sa svima vama.

1 2 3 6
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja