Budi dio naše mreže

Ključna riječ: svjedocanstvo

Sin vam želi postati svećenikom? Što to znači za vašu obitelj?

Video prilog „Duhovni plodovi svećeničkog poziva unutar vlastite obitelji“ prikazan je na Susretu roditelja svećenika i redovnika Đakovačko-osječke nadbiskupije održanom 5. studenoga 2022., a donosi svjedočanstva obitelji vlč. Marka Obradovića i vlč. Ivana Živića. Moderator snimanja je vlč. Pavao Mikulčić, a snimatelj i monter Jerko Abičić.

SVJEDOČANSTVO Marija je uvezala naša srca i pripremila nas za brak

"Nijednu odluku u vezi nismo donosili bez krunice. Mogu reći da nas je Marija pripremala za brak. Nakon osam mjeseci smo se zaručili, a nakon godinu i mjesec vjenčali", posvjedočila je Janja Tomić u emisiji HKR-a "Kreativni kutak za milosni trenutak".

SVJEDOČANSTVO Zahvaljujući zagovoru Svete obitelji upoznali smo se, vjenčali i ozdravila sam od raka

Nekoliko dana nakon vjenčanja otišla sam na redovni ginekološki pregled. Rezultati papa testa nisu bili dobri, no, liječnici su govorili da se radi o jačoj upali te da bi trebalo napraviti daljnje pretrage. Nakon pretraga rečeno mi je da se radi o predkancerogenom stanju te da je potrebna kirurška intervencija, no ništa značajno. PHD nalaz nakon operacije, iznenadio je i same liječnike - invazivni karcinom koji se proširio. Rečeno mi je da je hitno potrebno vaditi maternicu.

SVJEDOČANSTVO Po zagovoru o. Ante Antića ozdravila sam od raka

Nalazi su pokazali da bolesti više nema, no liječnici k’o liječnici ne vjeruju u čuda pa su odlučili unatoč tome nastaviti kemoterapiju do kraja. Meni je svakim danom postajalo sve bolje i bolje, lakše sam disala, nisam osjećala umor kao prije, bila sam mirna, opuštena i presretna jer dobro sam znala da me je Gospodin ozdravio po zagovoru dobrog oca Ante Antića.

Po zagovoru o. Ante Antića moj sin Domagoj počeo je gledati, govoriti i hodati

I nakon tri tjedna, mi smo otprilike već desetak dana molili zagovor oca Ante Antića. Domagoj je počeo dolaziti k sebi. Liječnici su bili jako iznenađeni. Domagoj je počeo gledati, počeo je govoriti, počeo je hodati. Kad sam došao u bolnicu liječnik mi je pristupio i rekao: "Znate, gospodine, već sam dugo godina liječnik, ali kad sam vidio da vaš sin hoda, ja sam proplakao. Samo još nisam siguran da li on još dobro čuje." No, kad mi je to rekao, više nisam imao nikakve sumnje da će se Domagoj vratiti potpuno u život, da će ozdraviti.

1 2 3 16
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja