Budi dio naše mreže

Na stadionu "Pod bijelim Brijegom" u Mostaru, u subotu 8. lipnja, pred više od 13.000 posjetitelja, održan je veliki duhovni i humanitarni koncert pod nazivom "Vjerujem", u organizaciji udruge "Otac".

/ mdj

Posjetitelji su dolazili iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, a atmosfera je bila ispunjena zajedništvom i radošću. Tokom cijele večeri osjećala se velika nada, a srca svih prisutnih kucala su kao jedno, pjevajući i slaveći Gospodina. Na koncertu su nastupili Alan Hržica uz goste Vanessu Mioč, Stijepu Gleđ Markosa, fra Marina Karačića te biskupijski zbor mladih ViDeMus iz Mostara. 

Foto: Danijela Antičić/ Koncert “Vjerujem”

Prošlogodišnji prvi stadionski koncert duhovne glazbe u Bosni i Hercegovini prikupljenim sredstvima omogućio je pokretanje Centra za rehabilitaciju djece s poteškoćama u razvoju pri Caritasu u Mostaru i osiguranje automobila za patronažnu službu Centra “Marija-Naša Nada” u Širokom Brijegu. Ove godine, udruga “Otac” odlučila je dodatno ojačati svoje napore i pomoći našim najmlađima koji su u potrebi.

Foto: Danijela Antičić / Koncert “Vjerujem”

Mostar je još jednom pokazao da nije samo grad koji živi na mostovima, već i grad koji kroz glazbu i zajedništvo stvara nove mostove. Ovaj događaj potvrdio je snagu vjere, ljubavi i zajedništva koja povezuje ljude u Bosni i Hercegovini (Antonio Krtalić – jedan od organizatora događaja).

Foto: Danijela Antičić/ Koncert “Vjerujem”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja