Budi dio naše mreže

Ključna riječ: alan-hrzica

Alan Hržica objavio novi "live" album

Ovaj album predstavlja plod Alanove želje da u jedinstvenom izdanju snimi pjesme koje redovito izvodi na svojim koncertima, kako autorske tako i djela njegovih kolega iz svijeta duhovne glazbe, a već je dostupan na vodećim glazbenim platformama, uključujući Spotify, Deezer i iTunes.

DESET GODINA "PROGLEDAJ SRCEM"

Slavljenički koncert „Progledaj srcem“ održat će se 25. svibnja 2024. u Areni Zagreb. Ulaznice su 100 dana prije koncerta gotovo rasprodane. Program će početi duhovnom obnovom u 18 sati. Vodit će je don Damir Stojić i Božja pobjeda te pater Sebastian Šujević i Alan Hržica. Slavljenje je na rasporedu od 20 sati.

Alan Hržica održao koncert slavljenja u Grazu

Alan Hržica održao je susret molitvenog slavljenja u austrijskom gradu Grazu u subotu, 10. veljače. Atmosfera je bila iznimno lijepa, s molitvom i pjesmom koje su odjekivale iz srca svih prisutnih kroz cijelu večer. Ovaj događaj bio je i prilika za prikupljanje financijskih sredstava namijenjenih obnovi župne crkve u Bugojnu. U znak zahvalnosti, svoje prisustvo je uveličao i fra Ivan Pilić, koji je za ovu prigodu doputovao iz Bugojna. 

Koncert Alana Hržice u Beču

Koncert duhovne glazbe u izvedbi poznatog glazbenika Alana Hržice održan je u subotu, 25. studenoga 2023., u crkvi Pfarrgemeinde Hl. Kreuz.

Veliki koncert Alana Hržice u Domu sportova

Alan Hržica održao je veliki koncert moderne kršćanske glazbe u dvorani Doma sportova u subotu, 28. listopada. Posjetitelji su uživali u snažnom duhovnom iskustvu, slaveći Boga kroz molitvu i zvuke omiljenih duhovnih pjesama.

1 2 3 9
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja