Budi dio naše mreže

Ključna riječ: alan-hrzica

Alan Hržica održao večer slavljenja u Šibeniku

"Divno je bilo preksinoć, 3. kolovoza, ispred crkve svetoga Antuna na Šubićevcu u Šibeniku. Ljudi su dolazili sa svih strana Dalmacije na molitveni susret da bi slavili Gospodina i uživali u zajedništvu", poručuju iz zajednice Srce Isusovo.

Alan Hržica održao koncert duhovne glazbe u kampu „Oaza Kraljice Mira“ na Krku

"Ovo je većini posjetitelja bila prava avantura jer se mjesto održavanja koncerta doslovno moralo tražiti uz mapu. Naime, kamp pod nazivom „Oaza Kraljice Mira“ na Krku smješten je na brdu, ali na skrovitu mjestu", poručuju iz Molitvene zajednice Srce Isusovo. Ondje je Alan Hržica u pratnji Vanesse Mioč i benda Srce Isusovo održao još jedan koncert duhovne glazbe.

ALAN HRŽICA Dajmo Gospodinu prostora da djeluje u našem životu

Alan Hržica, jedan od istaknutih imena kršćanske glazbe, svjedočio je svoj put obraćenja u Župi sv. Ilije u Metkoviću, gdje se vjernici pripravljaju za svetkovinu sv. Ilije i Jerihonskim bdijenjem. Osim o svom životu govorio je i o životu molitvene zajednice „Srce Isusovo“ koju vodi preko devet godina.

NOVA PJESMA ALANA HRŽICE Slaveći i hvaleći svojega Stvoritelja, uzdižemo srce u visine, a to ozdravlja

"Supruga i ja odlučili smo da u ovom videospotu bude i naš sin David. Razlog je ove odluke jednostavan: promatrajući svijet Davidovim očima, dolazimo do onog osjećaja koji smo mi malo stariji izgubili. Njega sve ostavlja bez daha! Kad je, hodajući puteljkom, odjednom ugledao veliko jezero, ne skidajući svoje velike oduševljene oči s ovoga otkrića, stotinu je puta uperio prstić na to plavetnilo vičući iz svega glasa: 'Jezeroo, tataa, jezero!!!'" rekao je Alan Hržica predstavljajući novu pjesmu.

Više od tisuću mladih se odazvalo pozivu na post i molitvu: Post i molitva dva su krila koja nas uzdižu Bogu!

„Molitvena zajednica Srce Isusovo“ uz fra Serđu Čavara započinje u četvrtak 17. rujna, na blagdan Rana sv. Franje, zajedničku inicijativu pod nazivom: „Ujedinjeni u postu i molitvi“. Cilj inicijative je da se kroz pet tjedana bude duhovno povezano u molitvi, a svaki će petak u tom vremenu postiti o kruhu i vodi. Bio je to povod emisiji Hrvatskog katoličkog radija "Argumenti" u kojoj se u utorak razgovaralo o tome koliko se u konkretnim životnim izazovima oslanjamo upravo na post, pokoru i molitvu.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja