Budi dio naše mreže

Ključna riječ: bosna-i-hercegovina

VEČERNJE MISLI Snimljene na planini Čvrsnici

Ovaj video rubrike "Večernje misli" snimljen je, kako fra Josip navodi u ekstremnim uvjetima. Naime, fra Josip je video snimio iz šatora na 2 tisuće metara nadmorske visine. Pročitajte što fra Josip Vlašić poručuje s planine Čvrsnice.

Jedinstvena izložba u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji u Visokom

Izložba "Upoznaj moje pismo. Jedan svijet s mnoštvom pisama – pogled u zajedničku kulturu" otvorena je u srijedu, 23. listopada u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji u Visokom. Cilj projekta jest upoznati učenike i širu javnost sa što više pisama i različitih kultura svijeta te tako doprinijeti suživotu i boljoj budućnosti.

Hrvatima u BiH dokinuta su nacionalna, kolektivna i individualna prava

Hrvatski jezik u Bosni i Hercegovini nema mjesto koje zaslužuje kao jedan od tri službena jezika u BiH. Zbog čega je Hrvatima uskraćeno pravo na hrvatski jezik u javnoj komunikaciji i kako se može riješiti jezična situacija u BiH u Kulturogramu je objasnila dr. sc. Marija Musa, autorica knjige 'Hrvatski jezik u BiH u javnoj komunikaciji od 1945. do danas'.

Mladi Bosne i Hercegovine poručuju: Mi smo nositelji budućnosti

"Želja nam je građanima Sarajeva pokazati da smo sposobni i željni brinuti jedni za druge, da su mladi ljudi Bosne i Hercegovine spremni izaći iz svoja četiri zida i postati nositelji društva", rekao je za Hrvatsku katoličku mrežu Josip Milanović, glasnogovornik i koordinator projekata Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja