Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-marin-karacic

FRA MARIN KARAČIĆ Pokušajmo više uživati u svakodnevnim sitnicama koje nam Gospodin daruje

"Svjesni smo svoje manjkavosti i svojih propusta. Neka nam ovo milosno korizmeno vrijeme bude poticaj da se više posvetimo ljudima koji su nam poslani i poslovima koji su nam povjereni", piše župnik župe sv. Stjepana Gorica – Sovići u BiH i poznati kantautor suvremene duhovne glazbe fra Marin Karačić na svojem Instagram profilu. Pročitajte njegovu objavu.

FRA MARIN KARAČIĆ Zašto nas privlače negativnosti?

"Ako ne dobije dovoljno ljubavi i pažnje čovjek prestaje percipirati ljepotu života i ljudi te se počinje fokusirati na problematiku", piše fra Marin Karačić na svojem Instagram profilu. Pročitajte njegovu objavu.

Što siješ to ćeš i žeti

Fra Marin Karačić na svojim se društvenim mrežama dotaknuo teme nerealnih očekivanja, odnosno težnje za uspjehom i dobitkom bez ulaganja potrebnog truda koji dolazi uz vrijedan svakodnevni rad. S jedne strane lako smo spremni okriviti Gospodina kada nam se nešto loše dogodi, a s druge strane nismo spremni surađivati s Gospodinom kako bi nam bilo dobro u životu.

Stidim li se ponekad Isusa?

Fra Marin Karačić na društvenim je mrežama podijelio promišljanje nad kojim bi se svaki vjernik trebao zamisliti. Stidimo li se mi ponekad Isusa u našem životu? Objavu fra Marina donosimo u nastavku.

1 2 3 11
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja