Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-marin-karacic

Đavao želi izokrenuti sve ono što je od Boga

"Đavao jako dobro zna tko je Isus i što može. Poznaje Pisma mnogo bolje od nas i zato mu i jest cilj iskriviti našu sliku o Bogu", piše fra Marin Karačić na svojem Instagram profilu. Pročitajte njegovu objavu.

Duhovni koncert "Vjerujem" ispunio stadion u Mostaru

Na stadionu "Pod bijelim Brijegom" u Mostaru, u subotu 8. lipnja, pred više od 13.000 posjetitelja, održan je veliki duhovni i humanitarni koncert pod nazivom "Vjerujem", u organizaciji udruge "Otac".

FRA MARIN KARAČIĆ S Bogom nam je nekad najteže čekati

"S Bogom nam treba puno strpljenja i u puno stvari je stvarno spor i upravo je u tim trenucima potrebno biti strpljiv. Biti postojan. Biti vjeran. Kada Gospodin ništa ne govori biti vjeran jer Bog nekako u našim najvećim životnim odlukama kao da šuti, a to je samo da nam dadne slobodu da ga možemo sami svjesno izabrati. Molimo da znamo biti postojani i onda kada Gospodin šuti. Da znamo čekati i biti strpljivi i onda kada nam se čini da nas je Gospodin zaboravio", poručio je fra Marin Karačić.

Fra Marin Karačić predvodio adventsku duhovnu obnovu

Adventska duhovna obnova na kojoj se okupilo osamstotinjak mladih održala se u četvrtak, 14. prosinca, u splitskoj Župi Presvetog Srca Isusova, a predvodio ju je fra Marin Karačić. „Često mislimo da je neka napasna misao i osjećaj koji u nama izaziva, već grijeh – ali ona to tek postaje kada na nju pristajemo svojom voljom“, istaknuo je fra Marin

1 2 3 12
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja