Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-marin-karacic

Ma pusti njega, oni su obiteljski svi čudni

"Taj prst kojim sudimo mogao bi vrlo lako osuditi nas same. Ne vidimo koliko smo kao takvi u isto vrijeme površni, opasni za druge i još plutamo u ustajaloj bari grijeha", piše fra Marin Karačić na svojim društvenim mrežama. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

FRA MARIN KARAČIĆ Koristiš li svoje darove na spas ili propast?

"Ako ti je Bog dao talente pa si se uspio obogatiti, to bogatstvo ti može biti oruđe da učiniš mnoga dobra, da nahraniš tolika gladna usta i učiniš bližnjima život ljepšim i lakšim. Također te to bogatstvo može učiniti oholim, škrtim, pohlepnim i odvesti te u grijeh i propast. Imao si priliku, ali nisi ju iskoristio", piše fra Marin Karačić na svojim društvenim mrežama. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

FRA MARIN KARAČIĆ "Ljubav" koju treba pročistiti

"Sve to mi možemo opravdati ljubavlju, ali u dubini sebe dobro znamo da to nije to. Neka nas Tvorac ljubavi, koji je sama Ljubav pouči kako ljubiti kao što je On ljubio", piše fra Marin Karačić na svojim društvenim mrežama. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

FRA MARIN KARAČIĆ Vratite Isusa u Božić!

"Obnovimo u svojim obiteljima pravi smisao Božića. Neka Bog i njegovo rođenje bude u središtu. Jedino Isus može dati smisao i radost ovome vremenu i On i jest jedini smisao i istinska radost ovog vremena", piše fra Marin Karačić na svojim društvenim mrežama. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Radost je puno više od osmijeha i izraza lica

"Dobro znamo kako radost nije izraz lica, ne znači radostan samo biti nasmijan. Radost je životni stav", poručio je fra Marin Karačić o radosti koja dolazi iznutra i koja nije tek prolazan osjećaj.

Neće ti biti dobro ni s kim dok ti ne bude dobro sa samim sobom

"Ne može nam netko drugi biti zakrpa, ne možemo tuđe živote privijati na svoje rane i očekivati da će sve time proći i biti završeno. Neće se stvar riješiti ako uđeš u brak, u neki drugi odnos, ako odseliš", piše fra Marin Karačić na svojim društvenim mrežama.

FRA MARIN KARAČIĆ Vjeru treba upoznavati da bi se ispravno živjela

Neću činiti grijeh iz ljubavi prema Stvoritelju, a ne iz straha da ću biti kažnjen, da će mi se dogoditi još veće zlo ili slično. Vjeru treba upoznavati da bi se ispravno živjela. A čitanje Božje Riječi, molitva, upoznavanje nauka Crkve, sakramentalni život... sve su to "pomagači" na našem duhovnom putu koji nas usmjeravaju u hodu prema Gospodinu.

PROGLEDAJ SRCEM NA MAKSIMIRU Duhovno-glazbeni spektakl 2022. vraća se veći i jači

Najveći duhovno-glazbeni spektakl u regiji "Progledaj srcem" bit će održan 4. lipnja 2022. godine u 20 sati na zagrebačkom stadionu Maksimir. Ovaj mega koncert na kojemu pjevaju i sviraju najveća imena domaće duhovne glazbe održat će se pred 44.000 ljudi. To je šesti "Progledaj srcem", čija je organizacija u Areni Zagreb zbog epidemiološke situacije 2020. godine morala biti odgođena. Sada se "Progledaj srcem" vraća još veći i jači na otvorenom, gdje će deseci tisuća ljudi biti ujedinjeni u slavljenju i molitvi.

1 2 3 8
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja