Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-marin-karacic

Fra Marin Karačić: "Nije lako mijenjati ni najmanju sitnicu na sebi"

"Ako se mučiš i kopaš po sebi, ako tražiš, padaš i ustaješ nitko ti to neće uzeti za zlo; poželjno je tražiti Njegovo Lice u svem stvorenom. Ali stvari se moraju nazvati pravim imenom. Ne možeš živjeti zajedno prije braka i govoriti da je to uredu i da su svi u zabludi oko toga, ne možeš imati spiralu i sve ostale nazivati ludima i staromodnima, ne možeš varati i krasti i nazivati to poslovnom strategijom, ne možeš ovo, ne možeš ono, da ne nabrajam...", napisao je na svojem Facebook profilu omiljeni fratar i glazbenik.

Proslavljen deveti rođendan Hrvatskog nadzemlja uz fra Marina Karačića

Hrvatsko nadzemlje u srijedu, 20. ožujka, proslavilo je svoj deveti rođendan u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu tribinom naziva „Higijena srca“. Kakvo je to čisto srce, kako održavati srce čistim - pitanja su na koja je u svom predavanju odgovorio, od mlade publike dugoočekivani, gost predavač fra Marin Karačić.

Fra Marin Karačić: Vrijeme došašća nam je darovano da korak po korak pripremamo svoja srca

"Svatko od nas je potrošna roba. Čovjek se kao biće troši, osobito davanjem za druge i dođe vrijeme kada jednostavno stane, kada ne može dalje, a osobito čovječji duh koji se lako umori i koji nije svjež kao Božji duh. Zato nam je potrebna duhovna obnova da bismo napunili naše ‘duhovne baterije’ i krenuli ispočetka", poručio je u srijedu 12. prosinca fra Marin Karačić u Centru za mlade “Bl. Miroslav Bulešić” u Rijeci.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja