Budi dio naše mreže

Ključna riječ: vanessa-mioc

Vanessa Mioč na velikom kršćanskom festivalu u San Remu

Ove subote pjevačica duhovne glazbe, Vanessa Mioč, nastupila je u prestižnom i dobro poznatom kazalištu “Ariston” u Sanremu. Radi se o “Jubilmusic-International Music Festivalu” na kojem je s ostalih 7 izvođača iz SAD-a, Velike Britanije, Francuske i šire slavila Gospodina.

Veliki koncert duhovne glazbe u Sinju

Kao dio lijepe tradicije, u nedjelju, 6. kolovoza održana je 308. po redu Sinjska alka, a na koncertu "Ususret Majci" do izražaja je došla mladost.

5. jubilarni koncert "Ljiljani - pjesma za nebesa"

Peti po redu koncert duhovne glazbe "Ljiljani - pjesma za nebesa" održat će se u Voloderu 8. lipnja, uoči proslave zaštitnika Župe - sv. Antuna Padovanskog, kojem je koncert i posvećen, s početkom u 21:00.

Pulska katedrala ugostila koncert Alana Hržice

Alan Hržica s gostima je u subotu, 6. svibnja u pulskoj katedrali Uznesenja BDM održao koncert za vjernike koji su, iz svih dijelova Porečke i Pulske biskupije, ispunili katedralu.

Vanessa Mioč: Duhovna glazba je za mene uživanje, a to je ujedno i molitva

Vanessa Mioč i pjesme koje izvodi nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Nekada je za ovu, već sada veliku pjevačicu, bilo nezamislivo da će svoju glazbu dijeliti sa drugima, a danas pjesme koje izvodi mijenjaju ljudske živote. Koliko je posvećena onome što radi, govori i podatak kako niti jedno snimanje pjesme u studiju nije prošlo bez velikih emocija i suza, što jasno govori kako je ono što Vanessa pjeva daleko više od običnih stihova koji trebaju zabaviti publiku.

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja