Budi dio naše mreže

Ključna riječ: vanessa-mioc

VIDEO Glazbenici Vanessa Mioč i Andrej Grozdanov u sinoćnjem 'Moru milosrđa' na Laudato TV-u govorili su o koncertu na Maksimiru

Vanessa Mioč je s pjesmom 'Vjerujem' pobijedila na Festivalu kršćanske glazbe u Poljskoj, svojevrsnoj Euroviziji duhovne glazbe. Andrej je višestruki dobitnik Porina. U emisiji 'More milosrđa' govorili su o tome kako su dublje upoznali vjeru, kako ju danas žive kroz duhovnu glazbu i zašto je potrebno zajedništvo kršćana. U većem dijelu razgovora osvrtali su se na dojmove s maksimirskog koncerta koji se prošle subote održao pred 50 tisuća ljudi.

Veliki koncert Vanesse Mioč na Zrinjevcu

Vanessa Mioč, mlada hrvatska pjevačica duhovne glazbe na svojim društvenim mrežama najavila je veliki koncert na Zrinjevcu koji će se održati 26.12. u 19h. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

“U mom srcu Vatra“ u Širokom Brijegu

Udruga „Korektiv“ organizira prvi veliki Božićni koncert popularne duhovne glazbe „U mom srcu Vatra“, koji će se održati 19. prosinca, 2021. u 19.30 u Gradskoj športskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Pogledajte video za novu pjesmu Vanesse Mioč

Vanessa Mioč ima novu pjesmu i novi videospot. Ovo je samo nastavak niza odličnih pjesama mlade umjetnice koja je vrlo brzo uspostavila svoje mjesto na duhovnoj glazbenoj sceni u Hrvatskoj. Novu pjesmu "Imaš Oca na nebesima" napisala je najpoznatija autorica duhovne glazbe u Hrvatskoj Romana Bilaver.

VELIKO PRIZNANJE Vanessa Mioč jedna od osam natjecatelja Festivala kršćanske glazbe u Poljskoj

Vanessa Mioč, mlada hrvatska pjevačica duhovne glazbe, u ovim je trenucima na pripremama za Festival kršćanske glazbe koji će pod nazivom "Luminous side of force" odnosno "Svjetla strana sile", od 13. do 14. kolovoza biti održan u poljskom marijanskom svetištu Jasna Gora. Veliko je to priznanje za njezino umjetničko djelovanje jer je jedna od osam mladih izvođača iz cijeloga svijeta koju su pozvali organizatori Festivala.

Alan Hržica održao večer slavljenja u Šibeniku

"Divno je bilo preksinoć, 3. kolovoza, ispred crkve svetoga Antuna na Šubićevcu u Šibeniku. Ljudi su dolazili sa svih strana Dalmacije na molitveni susret da bi slavili Gospodina i uživali u zajedništvu", poručuju iz zajednice Srce Isusovo.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja