Budi dio naše mreže

Ključna riječ: vanessa-mioc

Više od tisuću mladih se odazvalo pozivu na post i molitvu: Post i molitva dva su krila koja nas uzdižu Bogu!

„Molitvena zajednica Srce Isusovo“ uz fra Serđu Čavara započinje u četvrtak 17. rujna, na blagdan Rana sv. Franje, zajedničku inicijativu pod nazivom: „Ujedinjeni u postu i molitvi“. Cilj inicijative je da se kroz pet tjedana bude duhovno povezano u molitvi, a svaki će petak u tom vremenu postiti o kruhu i vodi. Bio je to povod emisiji Hrvatskog katoličkog radija "Argumenti" u kojoj se u utorak razgovaralo o tome koliko se u konkretnim životnim izazovima oslanjamo upravo na post, pokoru i molitvu.

Pogledajte novu pjesmu članice Molitvene zajednice Srce Isusovo Vanesse Mioč „Slavim Tebe“

Vanessa Mioč, nakon svoje prve pjesme "Vjerujem" koja je naišla na odlične kritike glazbene struke i veliki interes publike, sada donosi i drugu pjesmu. Naslov joj je "Slavim Tebe". Tekst i glazbu napisao je Vanessin izvršni producent, glazbenik Alan Hržica. Uz Hržicu, na Vanessinu albumu (prvijencu) predano rade glazbeni aranžer Grgur Sesar, poznata autorica Romana Bilaver i vrhunski bend Srce Isusovo.

Poslušajte na što vas pozivaju imena poput Alana Hržice, Petra Buljana i sestara Palić

"Pripadam li ja ovdje? Ima li uopće pomoći ovome društvu? Ali, ima li pomoći meni? Neda mi se truditi... Moja prisutnost ionako neće činiti razliku. Ja sam samo kap u moru. Ali On me zove", misli su s kojima se suočavaju mladi ljudi današnjice, a u videu su ih izrekli popularni izvođači duhovne glazbe kao najavu za novi slavljenički koncert "Rijeka milosti 2" koji će se održati u Centru Zamet u Rijeci.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja