Budi dio naše mreže

Ključna riječ: stijepo-gled-markos

Duhovni koncert "Vjerujem" ispunio stadion u Mostaru

Na stadionu "Pod bijelim Brijegom" u Mostaru, u subotu 8. lipnja, pred više od 13.000 posjetitelja, održan je veliki duhovni i humanitarni koncert pod nazivom "Vjerujem", u organizaciji udruge "Otac".

Gostovanje dubrovačkih umjetnika u Skopju

U Skopju je nedavno otvorena izložba 'Pogled' akademske slikarice Ivane Jovanović Trostmann, a koncert duhovne glazbe održao je Stijepo Gleđ Markos.

Poziv muškarcima na molitvu krunice

"Velika je radost kako ćemo ovu subotu, 1. listopada, u 14:00h moliti Krunicu zajedno s inicijativom iz Poljske" napisao je na svojim društvenim mrežama dubrovački tenor koji je pokrenuo molitvu krunice među muškarcima na ulicama Dubrovnika Stijepo Gleđ Markos. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

STIJEPO GLEĐ MARKOS Bio sam žestoki protivnik krunice, ali Gospodin je otvorio moje srce

Stijepo Gleđ Markos na trećem danu 33. Mladifesta govorio je o svom životnom i glazbenom putu, odrastanju bez oca, lutanja, traženja smisla života, do potpunog preokreta u životu kada je na nagovor jednog svećenika napravio životnu ispovijed, nakon koje mu se promijenio život, jer je pozvao Isusa da uđe u njegov život i promijeni ga.

Ne propustite koncert i duhovno-molitveni susret u zagrebačkim Remetama!

Međunarodno priznati hrvatski tenor iz Dubrovnika Stijepo Gleđ Markos u subotu, 30. travnja, dolazi u remetsko svetište kroz pjesmu i svoje svjedočanstvo prenijeti iskustvo Božjega dodira u svome životu. U 17.45 planirano je klanjanje pred Presvetim, u 18.30 euharistija, a nakon misnog slavlja koncert poznatog tenora.

Sa Stjepom Gleđom Markosom za izgradnju ambulante prijeko potrebne misionarkama u Beninu

Sa zadnjim danima ožujka započela je humanitarna pred/uskrsna akcija u kojoj možete osigurati sebi vrijednu glazbu za vaše minute (kao i sate) molitve i meditiranja, a s druge strane - opet - puno ćete, kroz svoje malo, učiniti jer ćete pomoći misije u Beninu kako bi nahranili gladna usta afričke djece i osigurali njihovu toliko neizvjesnu budućnost. U toj plemenitoj gesti ovaj put ujedinili su se dubrovački tenor Stijepo Gleđ Markos i Facebook stranica 'Duhovna Glazba'.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja