Budi dio naše mreže

Ključna riječ: stijepo-gled-markos

Ne propustite koncert i duhovno-molitveni susret u zagrebačkim Remetama!

Međunarodno priznati hrvatski tenor iz Dubrovnika Stijepo Gleđ Markos u subotu, 30. travnja, dolazi u remetsko svetište kroz pjesmu i svoje svjedočanstvo prenijeti iskustvo Božjega dodira u svome životu. U 17.45 planirano je klanjanje pred Presvetim, u 18.30 euharistija, a nakon misnog slavlja koncert poznatog tenora.

Sa Stjepom Gleđom Markosom za izgradnju ambulante prijeko potrebne misionarkama u Beninu

Sa zadnjim danima ožujka započela je humanitarna pred/uskrsna akcija u kojoj možete osigurati sebi vrijednu glazbu za vaše minute (kao i sate) molitve i meditiranja, a s druge strane - opet - puno ćete, kroz svoje malo, učiniti jer ćete pomoći misije u Beninu kako bi nahranili gladna usta afričke djece i osigurali njihovu toliko neizvjesnu budućnost. U toj plemenitoj gesti ovaj put ujedinili su se dubrovački tenor Stijepo Gleđ Markos i Facebook stranica 'Duhovna Glazba'.

Uključite se u molitvu svećenika i vjernika za narod

U subotu, 13. studenoga u 21,15 sati, desetorica svećenika Crkve u Hrvata predvodit će molitvu za narod u izazovnome vremenu. Molitvu ćete moći pratiti i moliti uživo sa svećenicima u 21,15 sati.

VIDEO Dotakni me Isuse: Novi spot Stijepa Gleđa Markosa na svetkovinu Tijelova

"Ova je pjesma nastala iz molitve. Osjećaji koji su u srcu pred Isusom u Presvetom Oltarskom Sakramentu su neopisivi. Grešan, slab i umoran od svijeta upućujem molitvu pred Gospodinom kako bi me Njegova svjetlost obasjala i dala mi toliko potreban mir i odmor u ljubavi", stoji na Facebook profilu dubrovačkog kantautora.

Stijepo Gleđ Markos: Okidač k obraćenju bio je osjećaj neispunjenosti

"Nažalost, čovjek često poistovjećuje sebe s onim što radi i svoj identitet gleda kroz vlastiti uspjeh i postignuće. Došao sam u jednu fazu života kada sam shvatio da mi nije dovoljan uspjeh u karijeri, tražio sam smisao u svemu tome i tada sam se, zahvaljujući velikom Božjem milosrđu, otvorio Njegovoj ljubavi."

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja