Budi dio naše mreže

Ključna riječ: marin-miletic

VIDEO Miletić s Riječanima obradovao mlade obitelji tvrtke "Đuro Đaković" darovima za Svetog Nikolu

Učitelji Prve sušačke hrvatske gimnazije u Rijeci okupljeni kroz Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske, učitelji Hoteljersko-turističke škole, mnogi Riječani i Katolički skauti Riječke nadbiskupije prikupili su darove za mlade obitelji tvrtke "Đuro Đaković" koji su u vrlo teškoj situaciji. Suradnik Hrvatske katoličke mreže i riječki vjeroučitelj za poklone obiteljima radnika "Đure Đakovića" povodom Svetog Nikole pripomogao je i sa svojim mjesečnim iznosom reklama sa svog YouTube kanala.

PROSVJED PROSVJETARA Riječi dvojice vjeroučitelja koje će hrvatska javnost još dugo pamtiti

"Gospodine premijeru i drugi političari, ovo je Liga prvaka! Mi učitelji smo Liga prvaka, na nama stoji ovo društvo, u nas trebate ulagati, nama trebate pomagati, nad nama trebate skrbiti, nad živim ljudima, a ne na nekim 'fake' tabletima iz Kine koji nakon mjesec dana više ne rade", istaknuo je Marin Miletić, vjeroučitelj iz Prve sušačke gimnazije, koji je hodao u povorci uz vodeće sindikalce.

VIDEO Zašto su riječki trgovački lanci neosjetljivi za potrebne?

Većina trgovačkih centara u Rijeci zabranila je nenametljivo skupljanje humanitarne pomoći Socijalnoj samoposluzi. Samo dobrotom pojedinih voditelja poslovnica, riječka Socka ponegdje prikupi nešto hrane za stotine riječkih ugroženih obitelji i građana.

VIDEO Miletić ugostio Hržicu u sušačkoj gimnaziji

U sklopu projekta "Mi" fakultativne nastave "Skauti i škola" gimnazijske skaute u Rijeci tijekom školske godine posjetit će mnogi poznati hrvatski glazbenici, umjetnici, sportaši i znanstvenici. Tako se u utorak u podrumu sušačke gimnazije u Rijeci s mladima susreo poznati pjevač duhovne glazbe Alan Hržica.

Marin Miletić – novi voditelj HKR-a

Marin Miletić, poznati riječki vjeroučitelj u svom jedinstvenom stilu najavio je na YouTube-u dolazak na Hrvatsku katoličku mrežu gdje će od ove jeseni svakog drugog četvrtka biti voditelj u programu Hrvatskoga katoličkog radija.

ODJECI PROSVJEDA Prof. dr. Beck: "Glavni hrvatski piromani rade u medijima"

Više od dvije tisuće ljudi u srijedu je mirno prosvjedovalo hodajući Rijekom u znak potpore Matku Škalameri – HGSS-ovcu koji se našao u medijskoj žiži nakon sukoba s jednim srpskim povratnikom oko parkinga. Njihov sukob koji je još uvijek pod istragom, medijski je stavljen u kontekst nedavnih napada na pripadnike srpske nacionalne manjine, ali i političkih odnosa u vladajućoj koaliciji. Analitičari smatraju kako su Riječani svoj "digitalni stav prikazali kroz stvarni prosvjed".

Miletić o temeljima vjere: Što je misa?

Riječki vjeroučitelj Marin Miletić i suradnik Hrvatske katoličke mreže objavio je novi vlog u kojem govori o temeljima vjere, a u fokusu je misa. Miletićev sugovornik je katolički svećenik, župnik sušački, mr.sc. Siniša Vujčić.

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja