Budi dio naše mreže

Ključna riječ: marin-miletic

VIDEO Miletić ugostio Hržicu u sušačkoj gimnaziji

U sklopu projekta "Mi" fakultativne nastave "Skauti i škola" gimnazijske skaute u Rijeci tijekom školske godine posjetit će mnogi poznati hrvatski glazbenici, umjetnici, sportaši i znanstvenici. Tako se u utorak u podrumu sušačke gimnazije u Rijeci s mladima susreo poznati pjevač duhovne glazbe Alan Hržica.

Marin Miletić – novi voditelj HKR-a

Marin Miletić, poznati riječki vjeroučitelj u svom jedinstvenom stilu najavio je na YouTube-u dolazak na Hrvatsku katoličku mrežu gdje će od ove jeseni svakog drugog četvrtka biti voditelj u programu Hrvatskoga katoličkog radija.

ODJECI PROSVJEDA Prof. dr. Beck: "Glavni hrvatski piromani rade u medijima"

Više od dvije tisuće ljudi u srijedu je mirno prosvjedovalo hodajući Rijekom u znak potpore Matku Škalameri – HGSS-ovcu koji se našao u medijskoj žiži nakon sukoba s jednim srpskim povratnikom oko parkinga. Njihov sukob koji je još uvijek pod istragom, medijski je stavljen u kontekst nedavnih napada na pripadnike srpske nacionalne manjine, ali i političkih odnosa u vladajućoj koaliciji. Analitičari smatraju kako su Riječani svoj "digitalni stav prikazali kroz stvarni prosvjed".

Miletić o temeljima vjere: Što je misa?

Riječki vjeroučitelj Marin Miletić i suradnik Hrvatske katoličke mreže objavio je novi vlog u kojem govori o temeljima vjere, a u fokusu je misa. Miletićev sugovornik je katolički svećenik, župnik sušački, mr.sc. Siniša Vujčić.

Šibenski biskup Rogić posjetio katoličke skaute na otoku Zmajanu

"Svašta radimo: obnavljamo suhozide, gradimo/uređujemo svojim rukama (od kamenja) kapelicu, u pioneristici gradimo kućice na stablu, viseće mostove. Skauti voze kanue, igraju vaterpolo, imaju radionice streličarstva... To je onaj čisti naraštaj o kojemu je pisao pokojni veliki kardinal Kuharić", napisao je Marin Miletić na svojoj Facebook stranici.

BITI MUŠKARAC DANAS "Ključ je u ravnoteži"

Tema muževnosti u posljednje je vrijeme izrazito aktualna. Što znači biti muškarac danas i s kakvim se izazovima svakodnevno susreću za Hrvatsku katoličku mrežu rekli su riječki vjeroučitelj Marin Miletić i glazbenik Alan Hržica.

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja