Budi dio naše mreže

Marin Miletić, poznati riječki vjeroučitelj u svom jedinstvenom stilu najavio je na YouTube-u dolazak na Hrvatsku katoličku mrežu gdje će od ove jeseni svakog drugog četvrtka biti voditelj u programu Hrvatskoga katoličkog radija.

/ HKM

„Došao je trenutak, odo` i ja u Zagreb”, najavio je Marin putem svog YouTube kanala. „Dogodila se ponuda iz Zagreba, mons. Fabijan Svalina, ravnatelj i Siniša Kovačić, glavni urednik Hrvatske katoličke mreže našli su se sa mnom i ponudili mi novu priču mog rada na Mreži. Pristao sam ljudi, dolazim u Zagreb! Ali, ima ali! Stvarno sad ne bih mogao bez zaljeva, ne bih mogao bez svoje škole, bez gimnazije, bez svojih učenika, bez svojih skauta, bez obitelji koja mi je prevažna, i zato smo našli rješenje: svakog drugog četvrtka počevši od 3. listopada od 13 do 18 sati ću vas ‘živcirati’ na Hrvatskom katoličkom radiju. Slušajte, evo ga Marina! Strast i predanje!” obećava Marin.

Zahvaljuje svima koji ga prate putem interneta i društvenih mreža te ih poziva da ga nastave pratiti putem valova „dobrog radija za dobre ljude”. Na kraju poručuje: „Mislim da Siniša Kovačić zna što hoće, da mons. Svalina zna što hoće i da će to baš biti jedna dobra priča. Slušajte me, pratite, šaljite poruke na svim platformama na kojima je Hrvatski katolički radio i Hrvatska katolička mreža, bit će lijepo zajedno komunicirati, zajedno moliti, zajedno rasti i eto i Marina u Zagreb.”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja