Budi dio naše mreže

Ključna riječ: blanka-vlasic

Blanka Vlašić svjedoči o molitvi krunice Hrvata svega svijeta

"Duh Sveti ne poznaje prostorne granice. Mi zaista u Duhu možemo biti blizu, bliski jedni drugima bez obzira gdje se nalazili. Ja bih se čak usudila reći da je duhovna povezanost u molitvi snažnija od fizičke", izjavila je Blanka Vlašić.

ŽELJKO PERVAN "Glavna borba u svemiru je za mlade"

„Moja kći je kupila novu majicu – band Led Zepellin. Na njoj se nalaze dva crna tipa s rogovima upletena nekako da se jedva vidjelo. Upitao sam je: 'Ljubavi, vidiš li ti što ti se nalazi na majici?' Ona pogleda, ode i baci je u kontejner. Znači, sa zlom ne smiješ imati ni najmanjeg dodira u simbolima”, naglasio je Pervan.

Blanka Vlašić ugošćuje Željka Pervana na trećem „Susretu u Riječi“

Blanka Vlašić ugostit će u utorak u 20 sati na „Susretu u Riječi“ u splitskom sjemeništu Željka Pervana, glumca, scenarista i stand-up komičara, koji će s proslavljenom atletičarkom razgovarati o vjeri i svom vjerskom životu. Ovo je treći susret „Susret u Riječi“, koji je Blanka Vlašić počela voditi jesenas i koji ima izuzetno dobar odjek, što najbolje potvrđuje prepuna dvorana Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, gdje se „Susret“ održava.

VIDEO Fra Ante Vučković i Blanka Vlašić pozivaju na „Susret u Riječi“ u Splitu

Blanka Vlašić i fra Ante Vučković u novom videu pozivaju na sljedeći „Susret u Riječi“ koji će se održati u Nadbiskupskom sjemeništu, u utorak, 26. ožujka, u 20 sati. Bit će to već treći biblijski susret koji će ponovno okupiti sjajnog predavača i tumača Božje riječi fra Antu Vučkovića, proslavljenu atletičarku Blanku Vlašić koja s nestrpljenjem očekuje ponovni Susret s publikom u sjemeništu i iznenađujuće dobrog gosta.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja