Budi dio naše mreže

Blanka Vlašić i fra Ante Vučković u novom videu pozivaju na sljedeći „Susret u Riječi“ koji će se održati u Nadbiskupskom sjemeništu, u utorak, 26. ožujka, u 20 sati. Bit će to već treći biblijski susret koji će ponovno okupiti sjajnog predavača i tumača Božje riječi fra Antu Vučkovića, proslavljenu atletičarku Blanku Vlašić koja s nestrpljenjem očekuje ponovni Susret s publikom u sjemeništu i iznenađujuće dobrog gosta.

/ mp

Riječ je o jednom posebnom gostu koji je pun iznenađenja, humora, iskrenosti, vedrine i poleta, a njegovo ime svi dobro poznajete. Također, Blankin novi gost se jako veseli „Susretu u Riječi“ i s nestrpljenjem očekuje utorak.

Započinju, također, s novim ciklusom predavanja pod nazivom „Driješiti i vezati riječima“, a fra Ante Vučković će tumačiti tekst iz Evanđelja po Luki „Progovori njemak“.

Tumačenje Božje riječi kao i razgovor ugodni između Blanke Vlašić i njenog iznenađujućeg gosta pokušat će posvijestiti važnost riječi koje izgovaramo jedni drugima, sami sebi kao i one koje upućujemo Bogu i koje on upućuje nama osobno. Svojom pjesmom Susret u Riječi će animirati Skac bend Split.

Napominju uz isprike da smo termin Susreta sa 5. ožujka prebacili na 26. ožujka zbog tehničkih razloga.

Više informacija o „Susretima u Riječi“ možete naći na Facebook stranici na linku ovdje, a snimke susreta moći ćete pratiti na youtube kanalu ovdje.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja