Budi dio naše mreže

Ključna riječ: 24-rodendan-hkr-a

(Pra)početak Hrvatskoga katoličkog radija

U danima našega slavlja svoja sjećanja na početke Radija, ali i nešto prije toga, s nama je podijelila s. Karolina Miljak, ASC. Kako nam je rekla, ona je bila svjedok vremena i pokretanja Hrvatskoga katoličkog radija puno prije 17. svibnja 1997. godine.

FOTOREPORTAŽA Proslavili smo 24. rođendan HKR-a

Naš dan još nije gotov. Dvadeset i četvrti rođendan ne bismo dočekali bez vaših molitava i žrtvi koje ste Gospodinu prikazali za rad Hrvatskoga katoličkog radija. Ove godine vas nismo mogli ugostiti u našim prostorijama, ali se nadamo da će to biti moguće naredne godine uz 25. obljetnicu. Dragi naši slušatelji, podupiratelji i prijatelji, hvala vam!

Čestitka za 24. rođendan i poticaj na savjestan rad iz Ruande

"Otkad je pandemija srušila ljudske veze, ne možemo primati putem pošte ni Glas koncila ni druge vjerske revije, HKR je jedina veza s Domovinom. Kad god sam za svojim radnim stolom, sam u sobi – i kad imam vezu na internet – otvoren je za Hrvatski katolički radio. Tu slušam vijesti iz Domovine, iz naše Katoličke Crkve u Domovini i cijelom svijetu", napisao je don Danko Litrić.

Hrvatski katolički radio - medij uz kojega su mnogi odrastali i učili vrijednosti vjerske, nacionalne i ljudske

„U ime Hrvatske biskupske konferencije otvaram Hrvatski katolički radio da bude u službi istine, pravednosti, ljubavi i mira”. Ovim je riječima kardinal Franjo Kuharić na današnji dan 1997. godine otvorio Hrvatski katolički radio koji danas slavi svoj 24. rođendan. Nadamo se da smo tijekom tih 24 godina našim slušateljima uljepšali, olakšali i obogatili život svojim programom, da smo u njihove živote unijeli onu zraku svjetla i topline koja može promijeniti mnogo toga. Hvala vam što nas slušate!

Prijatelji HKR-a čestitali 24. rođendan: Nemojte ništa mijenjati u svom programu!

Hrvatski katolički radio neprofitna je radio postaja s nacionalnom koncesijom u vlasništvu Hrvatske biskupske konferencije. Svih ovih godina pozivamo sve koji nas slušaju i prepoznaju vrijednosti koje emitiramo putem naših radio valova da nam se pridruže i postanu naši dobročinitelji pomažući nam financijskim prilogom i da na taj način budu naš potporni stup u opstojanju i pokrivanju velikih troškova koje zahtijeva jedna radio postaja s nacionalnom koncesijom, a s ograničenim marketinškim udjelom u programu. Uz svu materijalnu pomoć koju nam pružate, neizmjerno smo zahvalni i na svim molitvama, pohvalama, lijepim riječima, kao i riječima kritike koje nas potiču da budemo sve bolji u onome što radimo.

Zajedno na 24. rođendanu Hrvatskog katoličkog radija!

Hrvatski katolički radio slavi u ponedjeljak, 17. svibnja, 24. rođendan. Za taj dan smo za slušatelje HKR-a pripremili poseban program u slavljeničkom duhu. Doznajte što vas sve očekuje na 24. rođendan HKR-a.

Putovanje od Šalate do Ksavera dugo 24 (i još malo više) godina

Kad se u obitelji rodi dijete, svi mu požele dobro zdravlje, dug život i da u svijetu ostavi trag dobrote. A Crkva u Hrvatskoj je, nakon nekoliko godina pripreme, 17. svibnja 1997. godine dobila svoj Hrvatski katolički radio. Vodimo vas na kratki izlet u povijest...

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja