Budi dio naše mreže

Naš dan još nije gotov. Dvadeset i četvrti rođendan ne bismo dočekali bez vaših molitava i žrtvi koje ste Gospodinu prikazali za rad Hrvatskoga katoličkog radija. Ove godine vas nismo mogli ugostiti u našim prostorijama, ali se nadamo da će to biti moguće naredne godine uz 25. obljetnicu. Dragi naši slušatelji, podupiratelji i prijatelji, hvala vam!

/ fe

Proslavu 24. rođendana započeli smo zahvalom Bogu koji nas više od dva desetljeća daruje milošću po zagovoru mnogih svetaca i naših slušatelja. Misno slavlje predslavio je predstojnik Nacionalnoga katehetskog ureda HBK mons. Ivica Pažin uz koncelebraciju ravnatelja HKM-a mons. Fabijana Svaline, generalnog tajnika HBK vlč. Krunoslava Novaka i ravnatelja Dušobrižništva za Hrvate u inozemstvu vlč. Tomislava Markića.

Po završetku misnog slavlja vratili smo se u naše radne prostorije kako program ne bi stao. Pred nama je bio ostatak dana ispunjen radošću, čestitkama i iznenađenjima za naše slušatelje.

Marija Pandžić

Diana Tikvić, Tanja Maleš i Katarina Varenica

Snježana Kirinić Grubić i Hana Kilijan

Ivica “Johnny” Blažević

Filip Vrbanić i Filip Ećimović

Hrvoje Josip Bišćan

Branimir Gubić

Jozo Lukić

Eva Leš

Martin Justin

U 11 sati prostore HKR-a ispunila je glazba. Slušatelji i mi, uživali smo u koncertu “Amorosa” te duhovnom nagovoru fra Stjepana Brčine.

Fra Stjepan Brčina

Točno u podne molilo smo molitvu “Kraljice neba” te u zajedništvu razrezali tortu s kojom smo se zasladili povodom 24. rođendana Hrvatskoga katoličkog radija.

Ravnatelj mons. Fabijan Svalina

Do 13 sati Diana Tikvić ugostila je nekoliko djelatnika HKR-a koji su slušateljima govorili o svom poslu i razlozima za rad u katoličkom mediju. Nakon što su naši slušatelji pobliže upoznali osobe koje se kriju iza dragih im glasova, došao je trenutak za nastavak koncertnog druženja u prostorima dobrog radija za dobre ljude. Ugostili smo Dominika Lučića.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja