Budi dio naše mreže

Hrvatski katolički radio neprofitna je radio postaja s nacionalnom koncesijom u vlasništvu Hrvatske biskupske konferencije. Svih ovih godina pozivamo sve koji nas slušaju i prepoznaju vrijednosti koje emitiramo putem naših radio valova da nam se pridruže i postanu naši dobročinitelji pomažući nam financijskim prilogom i da na taj način budu naš potporni stup u opstojanju i pokrivanju velikih troškova koje zahtijeva jedna radio postaja s nacionalnom koncesijom, a s ograničenim marketinškim udjelom u programu. Uz svu materijalnu pomoć koju nam pružate, neizmjerno smo zahvalni i na svim molitvama, pohvalama, lijepim riječima, kao i riječima kritike koje nas potiču da budemo sve bolji u onome što radimo.

/ HKM

Zahvaljujemo svima: svim vjernima prijateljima koji su nas otkrili još davne 1997. godine i odmah nam se odlučili pridružiti kao naši prijatelji, preko svih onih koji su nam se priključivali tijekom proteklih više od dvadeset godina, do svih onih koji nas tek sad pronalaze na našim frekvencijama širom Lijepe Naše ili nas slušaju putem interneta širom svijeta.

Prijatelji HKR-a čestitali 24. rođendan

24. rođendan prava je prilika kako bismo zahvalili prijateljima HKR-a na financijskoj potpori. Od samih početaka nas prati i podupire naša prijateljica Ankica Tomečak koja je na prijedlog kolegice odlučila postati prijateljica HKR-a.

“Rekla sam joj zašto ne. Pjevam u župnom zboru. Jednostavno ste mi super, program mi je odličan. Najčešće slušam program ujutro jer sam tad doma, a onda krećem u akciju. Emisiju su mi drage, nemam neku posebnu. Izdvojila bih primjerice ‘Halo velečasni’. I druge sam potaknula da postanu prijatelji HKR-a. Još 1000 godina vam želim, nemojte ništa mijenjati”, poručila je.

Miroslav Černy također je prijatelj HKR-a od samih početaka emitiranja radija.

“Prijatelj sam od prvog dana. Na stoliću za tisak u župi je stajao letak za postati Prijatelj HKR-a negdje pola godine prije početka emitiranja radija. Na tom letku stajao je tekst da se pruži potpora radu radija. Mislim da nije prošao niti jedan mjesec da nisam uplatio financijsku potporu. Radio slušam kako stignem, u automobilu ili doma. Nemam omiljenu emisiju već slušam ono na što naiđem. Molim krunicu s vama, slušam ‘Kavu s Doricom’. Posebno mi se sviđa što obilježavate žrtve Domovinskog rata. Odličan mi je izbor glazbe koju puštate. Želim vam da nastavite raditi istim tempom”, naglasio je Černy.

Rad Hrvatskog katoličkog radija od samih početaka podupire i Neda Knežević Jonjić.

“Naš župnik nam je ispričao da se osniva Hrvatski katolički radio i da kreće s emitiranjem. Dao nam je pristupnice kako bismo postali prijatelji. Mi smo upisali mog muža kao predstavnika naše obitelji. Bilo je logično da ja nastavim podupirati radio nakon njegove smrti i ostanem prijatelj HKR-a. Ako me pitate koliko slušam radio, to ovisi o mojem obvezama. Ali kad sam god mogla slušala sam HKR. Emisija ‘Kava s Doricom’ je nezaobilazna. Nikad neću zaboraviti kad smo pratili pješačenje u Rim našeg Domagoja Pejića. Hvala vam na svim pjesmama i emisijama.”

Želimir Volf otkrio nam je kako je postao prijatelj HKR-a na poticaj župnika.

“On nam je rekao da smo katolici i da ja naša obveza podupirati katolički radio. Vi ste u mom dnevnom rasporedu svakodnevno, a osobito rado slušam ‘Vremeplov’. Želim vam obilje blagoslova u vašem radu koji obavljate.”

Kako postati prijatelj HKR-a, doznajte OVDJE.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja