Budi dio naše mreže

"Otkad je pandemija srušila ljudske veze, ne možemo primati putem pošte ni Glas koncila ni druge vjerske revije, HKR je jedina veza s Domovinom. Kad god sam za svojim radnim stolom, sam u sobi – i kad imam vezu na internet – otvoren je za Hrvatski katolički radio. Tu slušam vijesti iz Domovine, iz naše Katoličke Crkve u Domovini i cijelom svijetu", napisao je don Danko Litrić.

/ fe

moru čestitki koje su tijekom dana pristigle u naš poštanski ili internet sandučić, pronašli smo i jednu iz Ruande – zemlje u istočnoj Africi. Ovom prilikom želimo zahvaliti svim misionarima Katoličke Crkve koji se nesebično daruju za druge ljude u tuđini, daleko od domovine, obitelji i svojih prvih prijatelja. Hvala od cijele redakcije HKR-a i don Danku Litriću.

Uz vijesti, naćulim uši i za sve drugo iz vašeg prelijepog programa – posebno vijesti iz Domovinskog rata, te lijepu crkvenu i domoljubnu glazbu

Poštovani svi u HKR-u, uz mnogobrojne čestitke od crkvenih dostojanstvenika naroda hrvatskog, uz mnoge čestitke slušalaca iz cijeloga svijeta primite i jednu čestitku iz Afrike od jednog starog misionara. Slušam koliko vam ljudi iz Domovine telefoniraju, čestitaju godišnjicu, zahvaljuju i hvale vaš rad na dobrobit Katoličke Crkve i hrvatskog naroda.

Don Danko Litrić

Čitam da Hrvatski katolički radio pokriva 95% teritorija Hrvatske. Znam da to nije sve, vi dobro znate da je to jedini HKR za sve Hrvate u Bosni i Hercegovini, ali i diljem cijelog svijeta gdje žive Hrvati.

U ime svih hrvatskih misionara cijelog svijeta želim viknuti iz Afrike da se čuje u našoj Domovini – OD SRCA HVALA

Otkad je pandemija srušila ljudske veze, ne možemo primati putem pošte ni Glas koncila ni druge vjerske revije, HKR je jedina veza s Domovinom. Kad god sam za svojim radnim stolom, sam u sobi – i kad imam vezu na internet – otvoren je za Hrvatski katolički radio. Tu slušam vijesti iz Domovine, iz naše Katoličke Crkve u Domovini i cijelom svijetu! Uz vijesti, naćulim uši i za sve drugo iz vašeg prelijepog programa – posebno vijesti iz Domovinskog rata, te lijepu crkvenu i domoljubnu glazbu!

Ako ne radi internet veza, čitam i gledam što ostaje zapisano. U ime svih hrvatskih misionara cijelog svijeta želim viknuti iz Afrike da se čuje u našoj Domovini – OD SRCA HVALA! Budite ponosni i uvijek sretni u vršenju zaista lijepe misionarske djelatnosti. Želim vam svima sretan život na ovom svijetu i u vječnosti! Putem valova iz daleka moli blagoslov za sve vas u HKR-u – don Danko Litrić.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja