Budi dio naše mreže

Već poznati ciklus predavanja „Ususret Valentinovu“ započet će u četvrtak, 13. siječnja na Svetom Duhu i Duhovno duhovitim večerima. 

/ md

Teme predavanja jedne su od najpopularnijih tema kod mladih – Ljubav i  zaljubljenost, kako je obavijestio fra Stjepan Brčina na svojim društvenim mrežama.

Novi predavači započet će nove i zanimljive teme već 13. siječnja, a fra Stjepan Brčina i Evangelizacijska zajednica pozivaju sve mlade da se pridruže.

Predavači će kroz pet tjedana biti: Diana Tikvić, p. Boris Jozić, Alan Hržica, s. Ivana Perković te bračni par Danijel i Ivana Katanović.

Završna proslava Valentinova bit će na Ranchu Kurilovec uz koncert duhovne glazbe koji će animirati Amorose, a sve zaljubljene, i one koji će to tek postati, čeka bogati sadržaj.

Za proslavu su potrebne prijave, pa požurite zauzeti svoje mjesto.

Dragi mladi!
Uskoro se ponovo vidimo na našim susretima na Svetom Duhu, a u novoj godini započinjemo i s novom temom – Ljubav i zaljubljenost.
Novi predavači, zanimljive teme, molitva, druženje… sve vas to čeka na Duhovno duhovitim večerima!
Dođi i ti i pozovi svoje prijatelje.
A pozovi ih i na završnu proslavu na Ranchu Kurilovec gdje ćemo zajedno proslaviti Valentinovo i gdje vas čeka bogati sadržaj.
I ne zaboravite poslati svoju prijavu.😁
Vidimo se i Božji blagoslov!

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Stjepan Brčina (@stjepanbrcina)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja