Budi dio naše mreže

Ključna riječ: franjevci-sveti-duh

Klapa "Sveti Juraj"- HRM dala podršku humanitarnoj akciji Obrok za obrok

I ove godine pokrenuta je akcija pod nazivom "Obrok za obrok" koja se održava na prostoru ispred Pučke kuhinje na Svetom Duhu od 25. studenoga ove pa do 8. siječnja iduće godine. Na svojim društvenim mrežama objavili su da su ih ove godine podržali i članovi klape Sveti Juraj Hrvatske ratne mornarice. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

Svjedočenje životom najbolja je evangelizacija

O odnosu evangelizacije i kateheze, salezijanskom pristupu mladima, razlozima ulične evangelizacije te ulozi glazbi u navještaju Evanđelja bilo je riječi u Argumentima Hrvatskoga katoličkog radija 2. prosinca.

Humanitarna akcija na Svetom Duhu: Obnovi svoj duh - Okrjepi svoje tijelo - Učini dobro djelo

Prigodom proslave blagdana sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu uz bogatu i sadržajnu duhovnu ponudu koja je već tradicionalna u zagrebačkom svetištu sv. Antuna i ove godine fratri otvaraju vrata svoga samostanskoga vrta u kojem će Pučka kuhinja ponuditi izvrsna i ukusna jela. Sav prihod je humanitarnog karaktera jer je namijenjen velikim potrebama Pučke kuhinje u ovim teškim vremenima.

Drugi Antunovski hod od Sesvetskih Sela do Svetoga Duha - evangelizacija na ulici

Drugi Antunovski hod mladih održat će se ove subote, 6. lipnja. Tim povodom u programu HKR-a govorili su promicatelj za duhovna zvanja Hrvatske provincije franjevaca konventualaca fra Stjepan Brčina sa Svetoga Duha i župnik župe sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima vlč. Antun Sente stariji. U emisiju se telefonski uključio i nogometaš Mateo Kovačić te prošlogodišnja šezdesetpetogodišnja sudionica Snježana iz Franjevačkog svjetovnog reda.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja