Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-stjepan-brcina

SVJEDOČANSTVO Kroz bol zbog gubitka majke i oca Bog je liječio moje srce

Marko Dumančić, mladi inženjer geodezije u utorak je gostovao u emisiji Hrvatskog katoličkog radija "Duhovna i duhovita večer" namijenjenoj mladima, a koju uređuje i vodi fra Stjepan Brčina iz zagrebačkog samostana na Svetom Duhu. Marko Dumančić posvjedočio je kako je kroz teške životne situacije upoznao Gospodina.

Znaš li koje je značenje onoga što nosiš?

Znaš li što nosiš? Znaš li što su (neo)poganski simboli? Fra Stjepan Brčina iz zagrebačkog samostana na Svetom Duhu na svome Instagram profilu svaki dan donosi objašnjenje jednog takvog simbola kako bi kršćani znali što ne bi trebali nositi.

"Da Njegovi budemo"- himna Antunovskog hoda mladih ugledala svjetlo dana

Već treću godinu zaredom Centar za promociju duhovnih zvanja franjevaca konventualaca u suradnji sa župama Svetog Antuna Padovanskog na Svetome Duhu i Svetog Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela organizira Hod mladih svetog Antuna (Antunovski hod mladih). Ove godine Hod će se održati 5. lipnja s početkom u 14 sati u prostoru vanjskoga svetišta u Sesvetskim Selima.

Fra Stjepan Brčina: Ovaj blagoslov ću pamtiti dok sam živ!

"Dok sam prolazio Petrinjom u habitu, zaustavio me čovjek Krešo Štajcar i zamolio me da mu blagoslovim kuću koja je označena za rušenje", napisao je fra Stjepan Brčina na svojem Instagram profilu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

DUHOVNA I DUHOVITA VEČER Nina Badrić: Krenula sam od nule

Glazbenica Nina Badrić u utorak je gostovala u emisiji Hrvatskog katoličkog radija "Duhovna i duhovita večer" namijenjenoj mladima, a koju uređuje i vodi fra Stjepan Brčina iz zagrebačkog samostana na Svetom Duhu. Badrić je govorila o značenju vjere u njezinom životu.

Snažno svjedočanstvo fra Stjepana Brčine: suočen sa smrću prepoznao Život

"Zanimljivo je da sam uvijek štovao Božansko Milosrđe i sjetio sam se kako je u Dnevniku s. Faustina zapisala da oni koji štuju Božansko milosrđe neće umrijeti nepripravljeni što se meni i dogodilo. Gospodin me je spasio. Kada sam pročitao u vijestima da sam izvučen iz mora u tri sata popodne sve mi je bilo jasno. Zato potičem sve ljude i vjernike štujte Božje Milosrđe", rekao je fra Stjepan Brčina

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja