Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-stjepan-brcina

"Da Njegovi budemo"- himna Antunovskog hoda mladih ugledala svjetlo dana

Već treću godinu zaredom Centar za promociju duhovnih zvanja franjevaca konventualaca u suradnji sa župama Svetog Antuna Padovanskog na Svetome Duhu i Svetog Antuna Padovanskog iz Sesvetskih Sela organizira Hod mladih svetog Antuna (Antunovski hod mladih). Ove godine Hod će se održati 5. lipnja s početkom u 14 sati u prostoru vanjskoga svetišta u Sesvetskim Selima.

Fra Stjepan Brčina: Ovaj blagoslov ću pamtiti dok sam živ!

"Dok sam prolazio Petrinjom u habitu, zaustavio me čovjek Krešo Štajcar i zamolio me da mu blagoslovim kuću koja je označena za rušenje", napisao je fra Stjepan Brčina na svojem Instagram profilu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

DUHOVNA I DUHOVITA VEČER Nina Badrić: Krenula sam od nule

Glazbenica Nina Badrić u utorak je gostovala u emisiji Hrvatskog katoličkog radija "Duhovna i duhovita večer" namijenjenoj mladima, a koju uređuje i vodi fra Stjepan Brčina iz zagrebačkog samostana na Svetom Duhu. Badrić je govorila o značenju vjere u njezinom životu.

Snažno svjedočanstvo fra Stjepana Brčine: suočen sa smrću prepoznao Život

"Zanimljivo je da sam uvijek štovao Božansko Milosrđe i sjetio sam se kako je u Dnevniku s. Faustina zapisala da oni koji štuju Božansko milosrđe neće umrijeti nepripravljeni što se meni i dogodilo. Gospodin me je spasio. Kada sam pročitao u vijestima da sam izvučen iz mora u tri sata popodne sve mi je bilo jasno. Zato potičem sve ljude i vjernike štujte Božje Milosrđe", rekao je fra Stjepan Brčina

Kako nadvladati krizu komunikacije u ljubavi i međuljudskim odnosima?

U emisiji "Duhovna i duhovita večer" namijenjenoj mladima u utorak, 7. listopada, a koju uređuje ju i vodi fra Stjepan Brčina iz zagrebačkog samostana na Svetom Duhu, gostovali su fra Željko Klarić i fra Milan Gelo koji su govorili o darivanju. Gosti fra Stjepana imaju bogato iskustvo u pastoralu u radu s mladima i obiteljima.

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja