Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-stjepan-brcina

Tisuće reakcija iz cijelog svijeta – fra Stjepan Brčina oborio rekord slušanosti na HKR-u!

Emisija fra Stjepana Brčine „Duhovno-duhovita večer“ koja se jednom mjesečno utorkom emitira na Hrvatskom katoličkom radiju (HKR) od 21 sat, ujedinila je u utorak 23. siječnja, u molitvi brojne slušatelje iz cijeloga svijeta. Emisiju je uživo putem Facebook profila HKR-a slušalo i gledalo više od 1500 pratitelja, a u manje od 24 sata naknadno je preslušana više od 33 tisuće puta.

Adventska duhovna obnova u Würzburgu

Radost i veselje nije silazilo s lica vjernika u Hrvatskoj katoličkoj misiji Würzburg u Njemačkoj za vrijeme trodnevne adventske duhovne obnove za hrvatske vjernike u crkvi St. Josef od 1. do 3. prosinca 2023.

FOTO Tečaj Filip na Svetom Duhu

Centar za promicanje duhovnih zvanja i Evangelizacijska zajednica Sveti Duh održali su duhovnu obnovu za mlade Tečaj Filip od 3. do 5. studenog u samostanskoj dvorani Sv. Franjo u Zagrebu.

Emisija fra Stjepana Brčine na HKR-u omiljena među dijasporom i slušana diljem cijele Hrvatske

Sinoćnja emisija fra Stjepana Brčine „Duhovno duhovita večer“ na Hrvatskom katoličkom radiju (HKR) ujedinila je u molitvi brojne slušatelje iz dijaspore i diljem Hrvatske. Samo na društvenoj mreži Facebook putem profila Hrvatskog katoličkog radija imala je uživo više od 600 pratitelja, a u manje od 24 sata pregledana je i preslušana više od 17 tisuća puta.

Duhovno-duhovite večeri – mjesto milosti Duha Svetoga

Pod geslom "Nije dovoljno moliti, treba se i boriti" 12. listopada na Svetom Duhu u Zagrebu bit će proslavljen 5. rođendan Duhovno-duhovitih večeri (DDV). Kako su nastali ovi jedinstveni susreti za mlade od 18 do 30 godina i koji su njihovi plodovi? O tome govori njihov pokretač fra Stjepan Brčina, promicatelj za duhovna zvanja i odgojitelj.

ARGUMENTI Evangelizacija koja dopire do mladih

U emisiji Argumenti Hrvatskoga katoličkoga radija o temi „Evangelizacija koja dopire do mladih“ govorili su u četvrtak, 28. rujne pokretač Duhovno-duhovitih večeri na Svetome Duhu fra Sjepan Brčina i članovi Evangelizacijske zajednica - Zbora i Slavljeničkog tima - Jelena Vidojević i Antonio Matulić. Emisiju je uredila i vodila Tanja Maleš.

1 2 3 10
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja