Budi dio naše mreže

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka "Nismo same" uključila se u Europski tjedan mobilnosti, manifestaciju koju uz potporu Europske komisije od 16. do 22 rujna tradicionalno organizira i grad Zagreb. Tim povodom "Nismo same" u nedjelju 22. rujna organiziraju šetnju centrom grada pod nazivom "Nisi sama - hodaj s nama!"

/ bg

Brojna istraživanja pokazala su da je za oboljele od raka, i općenito za očuvanje zdravlja, hodanje idealno, a preporučuje se hodati svaki dan 30 do 40 minuta. Iz udruge “Nismo same” pozivaju građane da zajedno prohodaju rutu centrom grada Zagreba koji je toga dana zatvoren za promet, a kako bi poslali poruku da za hodanje nema ograničenja.

Šetnja će se odvijati trasom Trg Bana Josipa Jelačića – Radićeva ulica – Ilirski trg – Demetrova ulica – Mesnička ulica – Ilica – Preradovićev trg, do Kulturno informativnog centra (KIC) u Preradovićevoj 5.

Šetnja započinje u nedjelju u 9.45 sati na Trgu bana Josipa Jelačića. Po završetku šetnje dopredsjednica Udruge, Goranka Perc, koja je prehodala 900 kilometara Putem sv. Jakova za sve žene oboljele od raka, održat će u KIC-u predavanje o svom putu u Camino de Santiago. Početak predavanja je u 11 sati.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja