Budi dio naše mreže

Ključna riječ: nismo-same

Udruga "Nismo same" pokrenula kampanju "Nisi sama - useli s nama"

U HKR-ovoj emisiji "Novi valovi dobrote" urednice i voditeljice Katarine Varenice, u ponedjeljak 24. svibnja, gostovala je Goranka Perc dopredsjednica udruge "Nismo same", koordinatorica projekta pomoći u kući za žene oboljele od raka "Žene za žene" i žena koja je oboljela i liječena od raka dojke.

ARGUMENTI Rak dojke – životno je važno otkriti ga na vrijeme!

Listopad je posvećen podizanju svijesti javnosti o raku dojke. Prilika je to za naglasiti važnost prevencije i mogućnosti ranog otkrivanja bolesti. U Hrvatskoj svaka deseta žena obolijeva od raka dojke. A mogućnost izlječenja je velika ako se otkrije u ranom stadiju. O prevenciji, simptomima i liječenju raka dojke govorilo se u emisiji Hrvatskog katoličkog Argumenti. Gošće Argumenata bile su: prim. mr. sc. Višnja Matković, spec. radioterapije i onkologije, voditeljica Odjela za radioterapiju i kemoterapiju Zavoda za ginekološku onkologiju Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb, Ivana Kalogjera, predsjednica Udruge i urednica portala "Nismo same" i Goranka Perc, dopredsjednica Udruge „Nismo same”, oboljela i liječena od raka dojke.

Nisi sama-hodaj s nama!

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka "Nismo same" uključila se u Europski tjedan mobilnosti, manifestaciju koju uz potporu Europske komisije od 16. do 22 rujna tradicionalno organizira i grad Zagreb. Tim povodom "Nismo same" u nedjelju 22. rujna organiziraju šetnju centrom grada pod nazivom "Nisi sama - hodaj s nama!"

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja