Budi dio naše mreže

Ključna riječ: youtube

Zbog videa s Gršom i Plazibatom jedan mladić se ispovijedio nakon 10 godina

I među svećenicima ima youtubera. Jedan je u Splitu. Točnije na Mejašima. U župi Sv. Spasa gdje djeluje kao župni vikar, a sve je više u gradu pod Marjanom – u kojem je upravo započela devetnica uoči proslave njihovog zaštitnika - prepoznatljiv među mlađom populacijom i kao duhovnik Studentskog katoličkog centra (SKAC_St). Svoj YouTube kanal kojeg je nazvao 'Don Mrvica' otvorio je - kao i sve drugo što radi - na vrlo zanimljiv i poticajan način, a jedan od zadnjih uvjetovao je i naslov ovog teksta jer je sve to i posvjedočio Hrvatskoj katoličkoj mreži.

Najpoznatije obraćenje i svjedočanstvo vjere u Hrvatskoj - milijun pregleda u godinu dana

"Više od milijun pregleda! Za nešto više od godinu dana... Bili su maturanti u zadnjoj klupi, pripremio sam projekciju na platnu. Netko reče: 'Profesore, kakvu limunadu ćete to pustiti?' Samo sam im rekao: 'Gledajte 30 sekundi i dalje ne morate.'" Ovo je na svome instagram profilu posvjedočio kninski vjeroučitelj Maro Preden - pobjednik Vjeronaučne olimpijade 20018. - o YouTube svjedočanstvu vjere Gorana Ćurkovića koji je sa zaključenjem ovog teksta sada već pogledan 1.262.783 puta, a samo koji dan prije kada je vjeroučitelj Mario svoje riječi objavio oko 1.100.000.

Upoznajte tatu koji podučava djecu bez očeve figure

Bolna prošlost Roba Kenneyja i vlastita potraga za Bogom omogućili su mu da pomogne drugima s odsutnim roditeljima. Otac Roba Kenneya napustio je njega i njegovih sedmero braće i sestara kad je imao samo 14 godina. U vrijeme dok je bio na putu prema mladoj zrelosti, nije imao oca koji bi ga vodio putem.

Novi don Boscov 'kanal' za pouku, odgoj, znanje, ali i smijeh

U sjeni sveprisutne korona-krize i, paralelno s njom, očitog 'virtualnog proljeća' u Crkvi u Hrvata tolikih 'podcast-ova', novih YouTube kanala i nebrojenih video uradaka, kako je trajalo prisilno zatišje ove školske godine, tako je u tišini raslo i stasalo jedno vrlo vrijedno, u duhu vremena, odgojno-obrazovno oruđe, ili kako ga je HKM nazvao, novi don Boscov 'kanal' za pouku, odgoj, znanje, obrazovanje, ali i usputni osmijeh.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja