Budi dio naše mreže

Ključna riječ: marijeta-martic

Vlč. Boris Dabo: "Nedostaje nam misionara! Mladi, odazovite se"

Vlč. Boris Dabo hrvatski je misionar koji već 36 godina djeluje u Zambiji. U razgovoru s Marijetom Martić i Eminom Dabo Hunjak, u njihovom novom videu objavljenom na YouTube kanalu "Chance for Walk", pojasnio je kako izgledaju karizmatski susreti u Africi, zašto mladi prihvaćaju vjeru lakše nego stariji te što katoličke misije znače za Afriku.

Znate li kako očuvati dostojanstvo u vezi?

Zaštititi sebe i svoje vrijednosti u vezi pitanje je koje muči mnoge mlade. O toj temi odlučile su progovoriti dvije novinarke Marijeta Martić i Emina Dabo Hunjak u svom novom videu objavljenom na svom YouTube kanalu pod nazivom "Chance for Walk".

KATOLIČKE INFLUENCERICE Na poticaj pape Franje upustile se u pripremu kvalitetnog sadržaja za mlade

Svjesne da na evangelizaciju društvenim mrežama poziva i sam papa Franjo naglašavajući da su društvene mreže neizbježne u suvremenom svijetu, da mladi preko njih komuniciraju i upoznaju svijet, grade se i provode mnogo vremena na njima, Marijeta Martić i Emina Dabo Hunjak započele su projekt putem kojega mladima na društvenim mrežama žele pružiti kvalitetan sadržaj. Za Hrvatsku katoličku mrežu o projektu "Chance for walk" govorila je Emina Dabo Hunjak.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja