Budi dio naše mreže

Znate li kako očuvati dostojanstvo u vezi?

Zaštititi sebe i svoje vrijednosti u vezi pitanje je koje muči mnoge mlade. O toj temi odlučile su progovoriti dvije novinarke Marijeta Martić i Emina Dabo Hunjak u svom novom videu objavljenom na svom YouTube kanalu pod nazivom "Chance for Walk".

/ mp

Naše katoličke influencerice poručuju i ako niste u vezi, da ne bi trebali biti u panici.

“Potrebno je neko vrijeme biti sam i s Bogom. To je zapravo odlično vrijeme kad možete raditi na vašim talentima i kvalitetama. Možete spoznati tko ste vi. Tako ćete ono što ste vi u vezi, biti i izvan veze. Da ne mislite kako ćete se zbog nekog dečka promijeniti te da ne bi pali u zamku da radite nešto na način kako on misli da je ispravno. Vi morate prije same veze zavoljeti sami sebe kako biste mogli u vezi zavoljeti drugu osobu. Možda je i to upravo razlog zašto vam Bog ne daje dečka. Bog u Bibliji često govori da za nešto treba određeno vrijeme”, istaknula ja Martić.

Kad napokon dođe veza ono što je naučeno treba i zadržati tijekom veze.

“Nemojte se pretvarati da ste druga osoba. Djevojke često znaju pronaći momka pa u njemu vide sve. Pogube se u njemu. Potrebno je zadržati sebe, svoj karakter i dostojanstvo. Prije ulaska u brak potrebno je razgovarati o ključnim pitanjima. Važno je da se parovi dogovaraju oko životnih planova”, istaknula je Emina Dabo Hunjak govoreći o svom iskustvu prije ulaska u brak.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja