Budi dio naše mreže

Ključna riječ: don-mihael-provic

Splitski studenti odali počast Gradovima Herojima: „I u situacijama rata bitno je imati pravi pogled, bitno je gledati Gospodina“

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji sa Sveučilištem u Splitu, Studentskim centrom i Studentskim zborom Sveučilišta u Splitu i ove godine je organizirao svetu Misu za žrtve Vukovara i Škabrnje. Sveta Misa održana je ispred zgrade Tri fakulteta na Kampusu Sveučilišta u Splitu. Odmah nakon Mise, studenti, mladi i njihovi profesori, u tihoj procesiji su otišli u splitsku Vukovarsku ulici gdje su zapalili svijeće.

Započela nova sezona KMNL-a „Ivan Pavao II“ u organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije

Početkom listopada započela je nova akademska godina, pa tako i projekti Ureda za pastoral mladih Splitsko makarske nadbiskupije. Jedan od njih je i XVI. sezona Katoličke malonogometne lige Ivan Pavao II. Nova sezona Katoličke malonogometne lige je posebnija od ostalih, i to zbog niza okolnosti koje posljednjih mjeseci utječu na naše društvo, a vezane su za virus Covida-19 koji utječe na naše aktivnosti i ponašanje u među ljudskoj interakciji.

Proslava pete obljetnice Hrvatskog katoličkog zbora MI u Trogiru

U katedralnoj župi sv. Lovre u Trogiru u nedjelju je svečano proslavljena peta obljetnica podružnice Hrvatskog katoličkog zbora MI koja okuplja više od 40 mladih. Svečano misno slavlje predvodio je dr. don Mihael Prović, predstojnik Ureda za mlade SMN, a u koncelebraciji su sudjelovali don Vinko Sanader, župnik i duhovnik miovaca te o. Petar Galić, dominikanac iz Trogira.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja