Budi dio naše mreže

Ključna riječ: cedo-antolic

Sprovod katoličkog kantautora Čede Antolića u utorak na Mirogoju

Sprovod Čede Antolića bit će u utorak, 27. kolovoza, u 14.10 na zagrebačkom Mirogoju. Na posljednje počivalište Antolića će ispratiti obitelj, brojni prijatelji i kolege. Naime, nakon duge i teške bolesti u petak, 23. kolovoza, u Zagrebu je u Kliničkom bolničkom centru "Sestre milosrdnice" u 69. godini preminuo kantautor popularne duhovne glazbe, pjesnik i slikar Čedo Antolić koji je u svojoj pedesetogodišnjoj karijeri skladao više od 120 pjesama, objavio devet albuma te osvojio brojne nagrade na Uskrs festu i tri Porina. Čedo Antolić bio je dugogodišnji glazbeni urednik Hrvatskoga katoličkog radija.

IN MEMORIAM Po ovim pjesmama pamtit ćemo Čedu Antolića!

Nakon duge i teške bolesti noćas je u Zagrebu u Kliničkom bolničkom centru "Sestre milosrdnice" u 69. godini preminuo kantautor popularne duhovne glazbe, pjesnik i slikar Čedo Antolić koji je u svojoj pedeset godišnjoj karijeri skladao više od 120 pjesama, objavio devet albuma te osvojio brojne nagrade na Uskrs festu i tri Porina. Čedo Antolić bio je dugogodišnji glazbeni urednik Hrvatskog katoličkog radija.

Kantautor Čedo Antolić odlikovan je Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića

Kantautor Čedo Antolić odlikovan je Redom Danice hrvatske s likom Marka Marulića za izniman doprinos razvoju duhovnog glazbenog stvaralaštva u prigodi 50 godina aktivnog djelovanja na hrvatskoj glazbenoj sceni. Odlikovanje mu je u prigodi Dana državnosti 27. lipnja uručila predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. 

Legendarni Čedo Antolić koncertom slavi 50 godina rada

Slavljenički koncert Čede Antolića povodom 50 godina u duhovnoj glazbi održat će se u četvrtak, 28. veljače u crkvi Kraljice sv. Krunice na Željezničkoj koloniji na zagrebačkom Borongaju s početkom u 20 sati.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja