Budi dio naše mreže

Udruga „Korektiv“ organizira prvi veliki Božićni koncert popularne duhovne glazbe „U mom srcu Vatra“, koji će se održati 19. prosinca, 2021. u 19.30 u Gradskoj športskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

/ im

Na večeri slavljenja nastupat će Alan Hržica sa svojim gostima: Vanessom Mioč, zbor Mihovil iz Splita, fra Marinom Karačić i sestrama Ramljak.

Riječ je o slavljenju Gospodina, a publika će imati prvi puta priliku doživjeti koncert moderne duhovne glazbe na tako visokoj razini produkcije u športskoj dvorani Pecara.
U ovim teškim i izazovnim vremenima Hercegovina će duhovnim pjesmama osjetiti Božju blizinu koja uvijek iznova donosi dobrotu i nadu.

Dio prihoda od prodaje ulaznica biti će usmjeren u humanitarne svrhe za pomoć udruzi „Mlado sunce“ koja promiče kršćanske vrijednosti i pomoć potrebitima. Cijena ulaznica, koje su u pretprodaji dostupne u caffe bar Flores u Širokom Brijegu i pizzeriji Galiano u Mostaru, je 10 KM. Za djecu do 12 godina i invalide ulaz je besplatan.

Više informacija možete pronaći na internetskim stranicama: umomsrcuvatra.com Ne propustimo večer slavljenja Isusa! „U mom srcu Vatra“, nedjelja,  19. prosinca, dvorana Pecara u 19.30.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja