Budi dio naše mreže

Ključna riječ: koncert

Koncert Zagrebačke filharmonije u Maksimiru

Nakon dvomjesečne stanke zbog pandemije koronavirusa, Zagrebačka filharmonija planira bogat program u povodu 150. obljetnice svojega osnutka, a izlazak iz izolacije obilježit će s dva koncerta na otvorenom - 23. i 24. svibnja u zagrebačkom Maksimiru, na Labuđem otoku, prenosi HINA.

NEDJELJA 19:30 Uskrsni koncert iz 'ranjene' zagrebačke katedrale na HKR-u

Na najveći kršćanski blagdan Uskrs u nedjelju 12. travnja, Hrvatski katolički radio u 19 sati i 30 minuta reemitirat će koncert iz zagrebačke katedrale koji su za tjednik Story snimile sestre Husar - Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac, uz pratnju prestižnog pijanista i skladatelja Matije Dedića.

Božić u Čavoglavama 2019.

"Božić u Čavoglavama" započeo je klapskim koncertom u crkvi Hrvatskih mučenika zahvaljujući prijateljstvu Marije Fuzul, Bože Matića, Fra Ivana Lukaća i Marka Perkovića Thompsona, a nastavlja se do 27. prosinca kada je predviđena izvedba predstave "Bog koji dolazi".

FOTO: Vrhunac proslave 70. rođendana Ansambla LADO

Kako izgleda život pastira u zapadnoj Hercegovini, koji je najradosniji trenutak žetve u Baranji, kako zvuče svatovski običaji Podravine, zvečke na čizmama mladića u sjeverozapadnom dijelu Vojvodine, što rade mladići i djevojke u Bilogori uoči Jurjeva... To je samo dio onoga što je Ansambl Lado pokazao u subotu, 16. studenog u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, uz rođendanski program "Antologija III".

Velika Gorica spremna na "Noć moćnog slavljenja" grupe Emanuel u subotu

"Dođite, budite s nama, slavite s nama! Emanuel će biti vaš bend, vi ćete biti naš zbor. Zajedno u pjesmi i slavljenju ćemo u tim trenucima vjerojatno biti možda i najraspjevanija Crkva na svijetu. Svima onima koji te večeri ne mogu biti s nama, njima se preporučamo u molitve s nakanom da se Bog proslavi po sjemenu koje ćemo te večeri posijati na polju koje nam stavlja na put."

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja