Budi dio naše mreže

Ključna riječ: koncert

Još 25 dana do koncerta "Progledaj srcem"

Na stadionu Maksimir okupit će se više od 50 tisuća posjetitelja koliko ih može kupiti ulaznice za najveći duhovno-glazbeni događaj u ovom dijelu Europe.

Veliki koncert Vanesse Mioč na Zrinjevcu

Vanessa Mioč, mlada hrvatska pjevačica duhovne glazbe na svojim društvenim mrežama najavila je veliki koncert na Zrinjevcu koji će se održati 26.12. u 19h. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

“U mom srcu Vatra“ u Širokom Brijegu

Udruga „Korektiv“ organizira prvi veliki Božićni koncert popularne duhovne glazbe „U mom srcu Vatra“, koji će se održati 19. prosinca, 2021. u 19.30 u Gradskoj športskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Glazbe radosti za Dan dvorane Lisinski

Koncert u spomen na svečano otvorenje Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održat će se 29. prosinca, a nastupit će tenor Tomislav Mužek i njegov trio.

LJUBAV KOJA SPAJA Božićni online koncert zajednice Arka

Arka Korablja je zajednica koja okuplja osobe sa i bez intelektualnih teškoća, njihove obitelji i prijatelje. Ideja za božićni koncert „Ljubav koja spaja“ rodila se iz želje Arkinih članova da, u vremenu kada zajednička okupljanja nisu moguća, ipak dopru do svojih prijatelja, svih ljudi dobre i loše volje i pošalju poruku nade te pruže osjećaj topline i zajedništva Božića. Pridružite im se u 17 sati na Arkinom YouTube kanalu.

Hrvatski komorni orkestar ovoga prosinca poziva na koncerte u Vukovaru i Zagrebu

U svojih 30 godina, Hrvatski komorni orkestar je ugostio više od 600 domaćih umjetnika – kako solista tako i dirigenata, praizveo gotovo 100 djela hrvatskih skladatelja, snimio šest nosača zvuka od kojih je posljednji objavila američka izdavačka kuća PARMA Recordings, te praizveo operu "Jelka" jednog od najznačajnijih hrvatskih skladatelja Blagoja Berse.

UDBINA Koncert u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti

Proslavljeni hrvatski violinist Goran Končar i orguljaš Edmund Andler-Borić održat će u utorak 4. kolovoza u 18:30 sati koncert u župnoj Crkvi hrvatskih mučenika u Udbini, izvještava HINA. Koncert je posvećen Danu pobjede i domovinske zahvalnosti.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja