Budi dio naše mreže

Ključna riječ: vecer-slavljenja

VEČER SLAVLJENJA Nagovori vlč. Hrvoja Zovka i vlč. Kristijana Tušeka ususret programu uživo na HKR-u

Molitvena zajednica mladih ”Božja pobjeda” imat će u četvrtak navečer izravno u programu Hrvatskog katoličkog radija 'Večer slavljenja' - sat i pol vremena radijskog molitveno-glazbenog programa. Početak je u 20 sati. Izravan prijenos 'Večeri slavljenja' za naše slušatelje i gledatelje osigurali smo na valovima HKR-a i na dvije Facebook stranice 'Božje pobjede' i Hrvatskog katoličkog radija. U pretprogramu svoja su promišljanja izrekli i vlč. Hrvoje Zovko, te vlč. Kristijan Tušek.

"Božja pobjeda" organizira drugu "Večer slavljenja" na HKR-u

Zajednica mladih ”Božja pobjeda” organizira petu godinu duhovno-glazbeni događaj “Večer slavljenja" koji će se održati u četvrtak, 25. studenog na valovima Hrvatskog katoličkog radija i Facebook stranicama Božje pobjede i Hrvatskog katoličkog radija. Program počinje u 20 sati.

“U mom srcu Vatra“ u Širokom Brijegu

Udruga „Korektiv“ organizira prvi veliki Božićni koncert popularne duhovne glazbe „U mom srcu Vatra“, koji će se održati 19. prosinca, 2021. u 19.30 u Gradskoj športskoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu.

Alan Hržica održao večer slavljenja u Šibeniku

"Divno je bilo preksinoć, 3. kolovoza, ispred crkve svetoga Antuna na Šubićevcu u Šibeniku. Ljudi su dolazili sa svih strana Dalmacije na molitveni susret da bi slavili Gospodina i uživali u zajedništvu", poručuju iz zajednice Srce Isusovo.

Večer slavljenja Božje pobjede dodirnula je mnoga srca!

Zajednica mladih ”Božja pobjeda” četvrti duhovno-glazbeni događaj “Večer slavljenja" održala je u petak, 27. studenog na valovima Hrvatskog katoličkog radija i Facebook stranicama Božje pobjede i Hrvatskog katoličkog radija. Program slavljenja počeo je u 20h pjesmom i molitvom trajao do 22h.

UŽIVO Slavite Gospodina uz Božju pobjedu na valovima HKR-a

U ovim trenucima kada smo svi u svojim domovima, fizički odvojeni jedni od drugih, pozivamo vas da se svi zajedno nađemo na valovima HKR-a u zajedništvu s molitvom i slavljenjem Gospodina. Tko pjeva dvostruko moli, stoga molite s nama i molitve svojih srdaca kroz pjesmu prinesite Gospodinu.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja