Budi dio naše mreže

Ciklus kateheza razjasnit će mladima mnoge nedoumice i pitanja koja imaju u vezi sakramenta ispovijedi. "Nadamo se da će vam ove kateheze pružiti odgovore koji će vam pomoći da osnažite svoj odnos s Gospodinom i učvrstite svoj put prema Istini", napisao je fra Stjepan.

/ lm

Voditelj Duhovno duhovitih večeri koji svakog četvrtka rijeke mladih dovede na Sveti Duh, fra Stjepan Brčina, najavio je ciklus kateheza o sakramentu ispovijedi.

Kateheze će se održavati narednih sedam četvrtaka od 16. veljače do 30. ožujka u sklopu Duhovno duhovitih večeri čiji program započinje svetom misom, nastavlja se katehezom te završava klanjanjem i slavljenjem. Ciklus kateheza o ispovijedi mladima će biti dobra duhovna priprema za Uskrs.

Na Svetom Duhu mladi će slušati o temama poput grijeha i Božjeg milosrđa, pripreme za ispovijed, grijehu protiv Duha Svetoga i oprostu.

“Puno je nedoumica i pitanja u vezi s ispovijedi te se nadamo se da će vam ove kateheze pružiti odgovore koji će vam pomoći da osnažite svoj odnos s Gospodinom i učvrstite svoj put prema Istini”, napisao je fra Stjepan na svojem Instagram profilu.

Duhovno duhovite večeri održavaju se svakog četvrtka u bazilici sv. Antuna Padovanskog s početkom u 19 sati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Stjepan Brčina (@stjepanbrcina)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja