Budi dio naše mreže

Ključna riječ: mladi

Mladi Gospićko-senjske biskupije osnovali Biskupijski zbor

Da Gospićko-senjska biskupija ima raspjevanu mladost, pokazali su mladi koji su se okupili u Otočcu. Kako odavno postoji želja za osnivanjem Biskupijskog zbora mladih, odlučni u svom naumu, a vođeni vlč. Josipom Šimatovićem i o. Markom Maglićem odlučili su želju provesti u djelo.

Kako prepoznati prve znakove depresije kod djece?

Kako prepoznati apatiju kod djece? Kako prepoznati njihovu povučenost i kako to razlikovati od depresije u koju dijete polako upada? Kada je potrebno potražiti pomoć? Odgovore potražite u tekstu.

Program i logo 34. Festivala mladih u Međugorju

Dan nakon što župa Međugorje proslavi blagdan svog nebeskog zaštitnika sv. Jakova, u Međugorju će u srijedu 26. srpnja – na blagdan svetih Joakima i Ane, roditelja Blažene Djevice Marije – početi 34. Festival mladih.

Održan susret mladih Šibenske biskupije

Susret mladih Šibenske biskupije održan je u subotu 29. travnja 2023., u „Godini zahvale“ 725. obljetnice osnutka biskupije, na prostoru Katoličke osnovne škole u Šibeniku, pod geslom „Dobro nam je ovdje biti“ (Mk 9, 5).

Što je don Boscov oratorij i kako pomaže mladima?

Koliko si vremena iz udobnosti svoga doma proveo na društvenim mrežama? Koliko si puta htio otići popiti kavu s prijateljem, ali baš tad nitko nije imao vremena? Koliko si puta htio odigrati neku društvenu igru ili sport, ali si shvatio da bi organizacija predugo trajala? Koliko si puta u srcu osjetio želju za volontiranjem s mladima, ali nisi znao gdje i kako? Koliko si puta htio moliti, ali ti je bilo preteško i predosadno samom? Koliko si puta imao neku ideju, ali ju nisi imao gdje ostvariti? Zasigurno si uočio onaj svoj talent s kojim bi mogao tako puno doprinijeti, ali ti za to nedostaje još nekoliko ljudi.

1 2 3 12
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja