Budi dio naše mreže

Ključna riječ: mladi

ODGOVOR NA PAPIN POZIV Pošaljite zagrljaj svojim starijima!

Na poziv pape Franje, vatikanski Dikasterij za laike, obitelj i život pokrenuo je kampanju "Svi stariji su vaši djedovi i bake", u kojem pozivaju mlade da svojim starijima pošalju zagrljaj putem telefona, videopoziva, fotografija ili uživo gdje je to moguće.

Devetnica za blagdan sv. Dominika Savia, malog sveca velikog duha

Crkva 6. svibnja slavi blagdan sv. Dominika Savia, zaštitnika djece, ministranata, prvopričesnika, mladih, dječjih zborova te trudnica. Pripremite se za svetkovinu molitvom devetnice koja počinje u ponedjeljak, 27. travnja. U ovu devetnicu uključimo i sve naše školarce te posebno ovogodišnje maturante, poručuju iz Zaklade sveti Dominik Savio.

MAJKA ELVIRA Mladi, u ime svih onih koji su vas razočarali, molim vas - oprostite nam!

Mladi, imate puno pravo zahtijevati više od nas odraslih, uprijeti prstom kako biste ukazali na naše nedosljednosti, ali mi nismo u stanju ispuniti vaša očekivanja. Mi, s vama i poput vas, trebamo oproštenje svakog dana i svakog trenutka. Vjerujte mi! Mi svaki dan s vama uzlazimo na brdo križa, jer samo od križa dolazi punina odgovora na moj i tvoj život.

VIDEO Biblija za malene

Mladi animatori Dubrovačke biskupije odlučili su kroz ovo vrijeme napraviti nešto za naše najmlađe. Svaku večer objavljivat će "Bibliju za malene - priče za laku noć". U svakom videu nalazi se i kratki zadatak, stoga pažljivo pratite.

Online Cvjetnica

Mladi Slavonci iz Novih Perkovaca željeli su posvjedočiti svoju vjeru te povezati svoje sumještane i župljane kako bi barem preko interneta zajedno obilježili Cvjetnicu.

Živjeti kao monah - ali najviše godinu dana

Mnogi mladi ljudi nakon što završe školu ili studij žele se malo odmoriti prije nego što započne sljedeća životna faza. Benediktinski projekt “Klosterzeit” mladićima nudi neobičnu priliku da ovu fazu završe živeći određeno vrijeme “kao monasi” u jednom od njihovih 12 benediktinskih samostana na četiri kontinenta.

POLJUD Kako je fratar koji navija za Dinamo okupio splitsku mladež?

"U početku je dolazilo samo nekoliko mladih, zvao sam ih telefonom, nisam odustajao. Pomalo smo ulazili u ritam. Danas mogu biti ponosan na te mlade. Frama Poljud danas broji oko 30 obećanika, 20 primljenika i 30 simpatizera koji povremeno dolaze na susrete. Na svakom susretu bude oko 80 mladih i to je uistinu lijepa brojka", rekao je župnik Župe Svete Trojice sa splitskog Poljuda fra Tomislav Hrstić za Hrvatsku katoličku mrežu, među mladima poznat i kao fratar koji trči maratone.

Je li psovanje danas ''normalno''?

U današnjem društvu su se ukorijenili brojni nepristojni izrazi do mjere da mnogi više nisu svjesni da ih izgovaraju. Kako se postaviti prema takvoj kulturi?

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja