Budi dio naše mreže

„Na životnom putu prema ostvarenju smisla, prolazimo kroz situacije nevolja, straha i problema. Dok se nalazimo u toj svojevrsnoj izolaciji patnje i boli, radost života nam često izgleda nepovratno izgubljena. Ali, baš u tim kušnjama, iza životnih križeva, krije se Svjetlo nade i rađa novi dan, Očevim Licem ljubavi obasjan!“

/ at

Projekt kršćanske “rokerske” glazbe “Anjel” se nastavlja, a u zajedništvu banda istoimenog naziva, pjesma “Novi dan” dobila je novo vizualno ruho. Nakon snimljenog i izdanog albuma “Povratak Ocu” i spota za naslovnu pjesmu, ovo je drugi spot i to za pjesmu “Novi dan” s istoimenog albuma grupe “Anjel”.

Rock ne okoliša, prikazuje istinu kakva jest, poput vjere, nema kalkulacija ni pretvaranja.

Ankica Cicvarić, poznatija kao Anjel, novim spotom za pjesmu ponovno je oživjela jedinstveni glazbeni projekt kršćanske rock glazbe. “Ovim spotom, cilj nam je predstaviti band (do sada sam bila samostalni izvođač), oživjeti pjesme s prvog albuma kroz nastupe kojima smo otvoreni te kroz nove spotove. Istovremeno planiramo rad na novim pjesmama i pripremamo drugi album“, navela je Ankica koja svira bas-gitaru.

Vjeroučiteljica Ankica spojila je svoju vjeru i slavlje Boga s “rokerskom” i “pankerskom” glazbom. Ankica je u HKR-ovoj emisiji “Sacro ritam” navela kako su članovi Crkve raznoliki te na različit način slave Boga. “Smatram da je u rock glazbi naglasak na životnoj radosti i veselju. Nema tu nekog velikog filozofiranja i mudrovanja, već je jednostavno, sirovo i ogoljeno na ono što je bitno”, pojasnila je Ankica navodeći da je takva krajnja iskrenost u biti duboko vjernička jer u vjeri nema kalkulacije ni pretvaranja.

“Na životnom putu prema ostvarenju smisla, prolazimo kroz situacije nevolja, straha i problema. Dok se nalazimo u toj svojevrsnoj izolaciji patnje i boli, radost života nam često izgleda nepovratno izgubljena. Ali, baš u tim kušnjama, iza životnih križeva, krije se Svjetlo nade i rađa novi dan, Očevim Licem ljubavi obasjan!“, rekla je također Ankica.

Spot je snimljen na lokaciji bivše tvornice u Kaštel Sućurcu i na nogometnom igralištu u mjestu Srinjine. Obje lokacije su u blizini Splita, u širem krugu grada. Tekst i glazbu potpisuje Ankica Cicvarić, a u aranžmanu joj se pridružuje i Nennsi B. An’Nadia. Miroslav Majki (Studio ‘Piknik’) zadužen je za snimanje, mix i master pjesme. Spot su snimili Dean Bubić i Marin Gabelica, dok scenarij i režiju potpisuje i Ankica Cicvarić uz Marina Gabelicu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja