Budi dio naše mreže

Ključna riječ: sacro-ritam

"Božja pobjeda" vs. "Srce Isusovo" - Glazbeni duel u Sacro ritmu

U HKR-ovoj emisiji Sacro ritam bratski su se razračunale ove dvije popularne glazbeno molitvene zajednice. Pogledajte ovaj duel koji je jedinstven u katoličkom medijskom prostoru. Momci iz "Božje pobjede" i "Srca Isusova" odgovarali su na setove blic pitanja. Pogledajte tko je pobjednik?

NE PROPUSTITE SACRO RITAM Tko poniznije popravlja Krovove, ruši Zidine i roni u Dubine?

Ne propustite 1111. izdanje emisije Hrvatskog katoličkog radija "Sacro ritam" u četvrtak, 17. rujna, u 20 sati. Autor i urednik emisije Slavko Nedić odlučio se za posebno obilježavanje. Gosti emisije bit će predstavnici zajednica "Božja Pobjeda" i "Srce Isusovo", a tema se krije u naslovu "Tko poniznije popravlja Krovove, ruši Zidine i roni u Dubine“ s dodatkom: "I budi odgovoran jer, Gledaj, On te gleda“.

Poslušajte pjesmu o Gospi Ilačkoj "Izvor milosti"

Pjesma "Izvor milosti" autora vlč. Zvonimira Martinovića, u suradnji s vokalnim sastavom Đakovčanke i tamburaškog orkestra Rockoko studija premijerno je objavljena uoči Male Gospe 7. rujna u čast Gospi Ilačkoj.

Radojka Šverko o novoj pjesmi: Sakralna glazba je zasebni svijet u kojem zbilja uživam!

"Pjevala sam u mnogim manjim i većim crkvama te u inozemstvu. To me jako veseli i radim to, kako bi se reklo, sa svim guštima. To me podsjeti na godine rata kada sam održala veliki broj koncerata u crkvama, po manjim mjestima, otocima. Tamo gdje su boravile izbjeglice – pritom mislim na majke s djecom, stare nonice – koje bi se okupile u crkvama. To sam radila bez naknade i s puno emocija. Kada govorim o duhovnoj glazbi, uvijek se toga sjetim", rekla je, između ostaloga, Radojka Šverko u emisiji "Sacro ritam" HKR-a.

Pjesma "Talita kum" potiče na otkrivanje talenata i na zajedništvo

U Sacro ritmu HKR-a ovoga je četvrtka održana premijera pjesme Talita kum. Izvođači pjesme su Ivona Zgrabljić feat. Talent4you, a tekst i glazbu napisala je sama Ivona. Pjesma je to sa Sudamja festa 2020. koji ove godine nije održan zbog epidemije koronavirusa.

ZSA ZSA Pjesma "Dubine" ima dušu i dovodi do suza

Kako su se našli Dominik Lučić i Zsa Zsa te otpjevali pjesmu "Dubine" čija je izvedba dirnula srca mnogih vjernika, ali i onih koji to nisu, otkrili su sami u HKR-ovoj emisiji "Sacro ritam".

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja