Budi dio naše mreže

Ključna riječ: spot

VIDEO: Spot Lucije Zovko i Klape Bratovština "Pozdrav Majci"

Na prvom albumu 'Pjesme o ljubavi' kantautorice, pjevačice i diplomirane pijanistice Lucije Zovko nalazi se i pjesma "Pozdrav Majci" za koju je ove jeseni snimljen i spot. Uz Luciju Zovko u pjesmi nastupa i Klapa Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika župe Gorica-Sovići iz Gruda, BiH.

U Rijeci snimljen spot za pjevanu "Zlatnu krunicu"

Pobjeda Svetih, internetska platforma duhovne glazbe koja omogućava iskustvo molitve putem interneta, uskoro će biti bogatija za novo djelo - glazbeni spot za pjevanu "Zlatnu krunicu".

Pjesma "Dubine" u izvedbi ZSA ZSE i Dominika Lučića

Hrvatski eter duhovne glazbe ovih je dana postao bogatiji za novu suradnju. Popularna hrvatska pjevačica ZSA ZSA, ženstvenog i raskošnog glasa te kantautor i producent duhovne i svjetovne glazbe Dominik Lučić, snimili su obradu jedne od najpoznatijih pjesama kršćanske glazbe - "Oceans", odnosno "Dubine".

VIDEO: Studenti HKS-a poručili: Jači smo od straha, otporniji od bolesti!

Psihozbor, pjevački zbor Odjela za psihologiju Hrvatskoga katoličkog sveučilišta snimio je spot i poručio svojim kolegama i zaposlenicima Sveučilišta: "U ova izazovna vremena, kada vlada nesigurnost i zabrinutost, želimo vas podsjetiti da smo jači od straha otporniji od bolesti, u vjeri nepobjedivi!"

Na novim mrežnim stranicama 'Duhovnoga kutka': Kao priprava za ispovijed i euharistiju novi spot pjesme 'Gorka voda'

Za ulazak u dubine molitve, kršćansku meditaciju i kontemplaciju te razmišljanje nad mukom Kristovom – pogotovo u korizmenom vremenu - dovoljno je nekada jako malo, čak i jako jako malo. Vrlo dobro to primjećuju ali i pokazuju svojim evangelizacijskim radom članovi Katoličke evangelizacijske skupine (KES-a) "Duhovni kutak" i to ovaj puta u dvostrukoj mjeri.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja