Budi dio naše mreže

Ključna riječ: slavko-nedic

Priča o albumu iz 1927. godine

17. listopada u Hrvatskoj se obilježava Nacionalni dan albuma. U tu svrhu donosimo vam priču o jednom vrlo zanimljivom albumu iz 1927. godine.

Milosrdne sestre sv. Križa zahvalne i ganute pjesmom „Sveti Križ“

„Ugodno smo iznenađeni vašom dosjetljivošću s pjesmom. S njom nam olakšavate dane trpljenja, izolacije i borbe s COVIDOM-19. Postepeno se oporavljamo i nadamo se skorom povratku našim aktivnostima. Hvala Vam gospodine Nediću i gospodine Ivanetiću, te cijeloj ekipi koja je sudjelovala u nastajanju i izvedbi skladbe. Obećajemo vam molitvu", poručila je provincijalna poglavarica Milosrdnih sestra sv. Križa s. Valerija Široki zahvalivši na pjesmi „Sveti Križ“ koju je grupa RiM posvetila upravo Milosrdnim sestrama sv. Križa u Đakovu. Prenosimo pismo zahvale u cijelosti.

Novi, jedinstveni glazbeni projekt HKR-a: Noć hrvatskih glazbenika

Hrvatski katolički radio u srijedu, 8. srpnja, kreće s novim i vrlo zanimljivim glazbenim projektom pod nazivom "Noć hrvatskih glazbenika" u kojem će biti predstavljena zanimljiva i značajnija ostvarenja hrvatskih glazbenika i to ne samo gitarista (s kojima se serijal počinje) nego i bas gitarista, klavijaturista, bubnjara, i drugih instrumentalista ali i solo vokala te zanimljivih suradnji.

P. Anto Bobaš već 30 godina "roka" za Gospodina te služi Kristu i braći ljudima

O svom lijepom, dinamičnom i nepredvidivom svećeničkom putu, ali i životu prepunom bogatih iskustava rekao je više u četvrtak 28. svibnja, u emisiji "Sacro Ritam" voditelja i urednika Slavka Nedića, sam pater Anto Bobaš, dominikanac, kršćanski rock glazbenik i hrvatski pjesnik koji od 2012. godine na Hrvatskom katoličkom radiju vodi emisiju "Oni rokaju za Gospodina".

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja