Budi dio naše mreže

"Mrs. American" natjecanje je u ljepoti koje je osnovano u čast udanih žena. Prošlogodišnja pobjednica, tada majka sedmero djece, Hannah Neeleman i ove godine sudjelovala je na izboru ljepote i to samo 12 dana nakon rođenja osmoga djeteta.

/ mk

Hannah, poznata po svojim pro-life stavovima, majka osmero djece, balerina i farmerica na svom popularnom Instagram nalogu Ballerina Farm objavila je kako se natjecala i na posljednjem Mrs. American održanom 15. siječnja na koje je u naručju povela i svoje najmlađe dijete – malenu Floru Jo, koja je tada imala tek 12 dana, donosi Nedjelja.ba.

Odgovarajući na pitanje: “Kada se ste osjećali najsnažnijom?”, Neelman je odgovorila: “Ovo sam osjetila već sedam puta, dok sam donosila ove svete duše na zemlju. Kad držim svoju novorođenu djecu u naručju, osjećaj majčinstva najsnažnije me obuzima, kao nijedan osjećaj prije.”

Na društvenim mrežama izazvala je različite reakcije. Naime, dok neki ljudi smatraju da svojim primjerom postavlja nerealna očekivanja majkama koje su trudnoću i porođaj iskusile na teži način, drugi pak misle da je napravila sjajan posao pokazujući kako obiteljski život može potaknuti čovjeka da pokaže najbolje od sebe, prenosi Aleteia.

Tako je jedan od komentara na internetu kako Hannah “zaslužuje pljesak za sve što radi i sve što je u stanju podnijeti, kao i što mnogim ženama daje perspektivu koliko nas je sve Bog stvorio jakima.” “Bog ju je stvorio za ovo vrijeme i nema potrebe da ju osuđujete. Bog joj je dao riječ za sve nas. Vidim snagu. Prvo što vidim je obitelj i Bog”, napisala je jedna korisnica Instagrama.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja