Budi dio naše mreže

Od ponedjeljka 3. prosinca, Hrvatski katolički radio svako će jutro tijekom došašća od 6 sati prenositi obrednost mise zornice iz župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama.

/ sk

Osluškujući prijedloge naših slušatelja koji rade u smjenama i nisu u mogućnosti sudjelovati svaki dan na svetoj misi, fizički su spriječeni ili zbog zdravlja nemoćni ustajati svako jutro na zornice, od ponedjeljka 3. prosinca, Hrvatski katolički radio svako jutro će tijekom došašća od 6 sati prenositi obrednost mise zornice iz župe Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama. Također, od prve adventske nedjelje do završetka božićnog vremena 13. siječnja, prije Krunice, svaku večer u 21.50 emitirat ćemo duhovni poticaj „Gospodin moj i Bog moj“, urednice Tihane Semijalac.

“Promišljajući uvijek iznova tajnu Božića u nama se rađa nada i učvršćuje vjera u susret s našim najboljim prijateljem Isusom. Želimo da HKR bude sredstvo koje će potaknuti obitelji za sveti život, otopiti i najhladnija srca te u ljudima dobre volje osvijestiti stvarnost Božića – da to nije nikakva zabava ni bajka već živi susret sa živom, uskrslom osobom Isusom Kristom“, poručio je ravnatelj Hrvatske katoličke mreže mons. Fabijan Svalina.

Mrežna stranica remetske župe Uznesenja Blažene Djevice Marije , u povodu adventa i početka služenja misa zornice objavila je strip prema ideji župnika o. Antonija Marija Čirka. Autor ilustracije je Hrvoje Habljak. Stripove redovito objavljujemo ponedjeljkom i na stranici Hrvatske katoličke mreže.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja