Budi dio naše mreže

Gostujući u HKR-ovoj emisiji Sacro ritam, koju vodi urednik Slavno Nedić, u četvrtak 22. studenog prilikom otvorenja natječaja za Uskrs fest 2019. Marija Husar Rimac je istaknula: „Velika mi je čast što mogu otvoriti službeno natječaj na Uskrs fest 2019. godine. Sljedeće godine obilježavamo 40 godina samog festivala pa se nadam i priželjkujem da stvarno u najljepšem sjaju proslavmo taj jubilarni festival koji je uspio svih ovih godina opstati i održati se i biti jedan od najljepših festivala duhovne glazbe u Hrvatskoj.“

/ mp

Prije nego što počnemo govoriti o Uskrs festu 2019. osvrnut ćemo se na Uskrs fest 2018. godine. Nedavno je bilo predstavljanje i CD-a. ali video snimke čija je premijera bila na Laudato televiziji. Sada je cijela priča vezana uz Uskrs fest 2018. godine završena. Kako si zadovoljna?

Prezadovoljna sam. Prvenstveno sam zadovoljna s time što imamo odlične pjesme koje imaju i svoje video klipove na Youtube kanalu Uskrs festa. Ono s čime sam najviše zadovoljna je cijeli tim, cijela ekipa koja je radila Uskrs festu, sa svim izvođačima koji su nastupali i s lijepom atmosferom koju ćemo svi nositi s Uskrs festa 2018. godine.

Sa završenom pričom o Uskrs festu 2018. lagano ulazimo u priču zvanu Uskrs fest 2019. koja će se održati na Bijelu nedjelju 28. travnja 2019. godine u  KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Organizatori Festivala su Ured HBK za mlade i Hrvatski katolički radio, a samu organizaciju vodi Organizacijski odbor koji je raspisao natječaj za prijem novih skladbi za Uskrs fest 2019. Premda su uvjeti natječaja isti kao i prošle godine na što biste skrenuli pozornost?  

S današnjim danom otvaramo natječaj, a 14. siječnja ga zatvaramo. Svi koji se žele prijaviti na natječaj Uskrs festa svoje uratke moraju slati isključivo elektroničkim putem na mail adresu uskrsfest.hbk@gmail.com, a same propozicije Uskrs festa i sve ostale detalje vezane uz natječaj i što je sve potrebno mogu naći na Facebooku i službenim web stranicama Uskrs festa.

Marija Husar Rimac razgovor je zaključila riječima: “Veselim se nadolazećem Uskrs festu, veslim se svim prijavama koje ćemo dobiti. Pozdrav svim slušateljima Hrvatskog katoličkog radija.“  

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja