Budi dio naše mreže

Ključna riječ: uskrs-fest-2019

CD Uskrs fest 2019. nominiran za Porin 2020.!

"Andrej Grozdanov & World Guitarist", "Progledaj srcem Arena Zagreb LIVE", "S(w)ingin’ with The Messengers" i "Uskrs fest 2019." nominirani su za glazbenu nagradu Porin 2020. u kategoriji najbolji album popularne duhovne glazbe. Nominacije za 27. izdanje Porina objavljene su u četvrtak, 20. veljače, u Zagrebu.

FOTOREPORTAŽA Najljepši trenuci ovogodišnjeg Uskrs festa

Najstariji festival hrvatske popularne kršćanske glazbe „Uskrs fest” održan je u nedjelju 28. travnja u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski” u Zagrebu u organizaciji Ureda HBK za mlade i Hrvatskoga katoličkog radija. Festival nije bio natjecateljskog karaktera. 15 izvođača izvelo je 15 novih pjesama. Kako je to izgledalo, saznajte u nastavku.

Tijekom 40 godina "Uskrs festa" održano je 37 koncerata na kojima je izvedeno više od 500 novih pjesama!

Od davne 1979. godine, kada je održan prvi Uskrs fest pa do danas prošlo je 40 godina. Svih tih godina održan je Uskrs fest izuzimajući ratne 1991., 1992. i 1993. te 2017. zbog Susreta hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru. Ovogodišnji „Uskrs fest”održat će se u nedjelju 28. travnja u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski” u Zagrebu u organizaciji Ureda HBK za mlade i Hrvatskoga katoličkog radija. Festival nije natjecateljskog karaktera te će na njemu 15 izvođača izvesti 15 novih pjesama.

40 GODINA USKRS FESTA Kad vas ovako od srca pozovu popularni "Izvor" i Marija Husar, morate doći!

„Uskrs fest” koji je najstariji festival hrvatske popularne kršćanske glazbe održat će se u nedjelju 28. travnja u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski” u Zagrebu u organizaciji Ureda HBK za mlade i Hrvatskoga katoličkog radija. Festival nije natjecateljskog karaktera te će na njemu 15 izvođača izvesti 15 novih pjesama. U revijalnom dijelu festivalskog programa nastupit će Nina Badrić, Marija i Ivana Husar, Alan Hržica, zbor "Izvor" te svjetski poznati fizičar i znanstvenik Davor Pavuna.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja