Budi dio naše mreže

Vinko Rogalo i Mislav Alerić dali su svoje doživotne zavjete 28. kolovoza u Svetoj Mati slobode u Zagrebu, postavši time salezijanci zauvijek.

/ im

Hrvatska salezijanska provincija doživjela je veliku radost povodom doživotnih zavjeta dvojice mladih salezijanaca 28. kolovoza – Vinka Rogala i Mislava Alerića, koji su ovim činom postali salezijanci zauvijek.

Foto: Nova Eva

Foto: Nova Eva

Misno slavlje predvodio je provincijal don Tihomir Šutalo uz koncelebraciju ostale braće salezijanaca, prenosi Sveta Mati Slobode -Župa Duha Svetoga.

Foto: Nova Eva

Foto: Nova Eva

Uz obitelji, rodbinu i prijatelje, na misnom slavlju, u lijepom broju s obzirom na (ne)prilike vezane uz pandemiju, prisutni su bili i salezijanski bogoslovi, mladi iz oratorija i članovi Salezijanske obitelji.

Foto: Nova Eva

Foto: Nova Eva

Dan ranije dvanaestorica salezijanaca obnovila su redovničke zavjete, a nakon toga održano je i molitveno bdijenje za zvanja.

Foto: Medijska skupina Sveta Mati Slobode

Foto: Medijska skupina Sveta Mati Slobode

Hrvatska salezijanska provincija ima još jednu nadolazeću radost, jer u subotu 11. rujna će na Jarunu osmorica salezijanskih novaka dati svoje prve redovničke zavjete. Potičemo da ih pratite molitvom.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja