Budi dio naše mreže

Hrvatska teniska Davis Cup reprezentacija u ponedjeljak popodne stigla je na zagrebački Trg bana Josipa Jelačića gdje ih je dočekalo nekoliko tisuća navijača.

/ mp

Marin Čilić poručio je okupljenim navijačima:

“Hvala svima na ovakvom dočeku. Biti svjetski prvak to može biti samo u snovima. Hvala navijačima! Svima hvala. Presretni smo što smo svjetski prvaci i što smo svima pokazali da smo najbolji!”

Izbornik Željko Krajan je kratko rekao: “Hvala, Zagreb! Hvala, Hrvatska!”

Zapjevao je s okupljenim mnoštvom: “Ja sam Varaždinec!”

Razdragani zlatni tenisači pjevali su s Prljavim kazalištem “Ružu hrvatsku” i sa Zaprešić boysima “Neopisivo”. Program je vodio Mirko Fodor.

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović uručila je na Pantovčaku odlikovanja Republike Hrvatske igračima i članovima stručnog stožera hrvatske Davis Cup reprezentacije za izniman uspjeh hrvatske teniske reprezentacije, promociju sporta i međunarodnog ugleda Republike Hrvatske te osvajanja Davis kupa.

https://www.facebook.com/308923469174619/posts/1950590438341239/

Zlatni izbornik Željko Krajan je u razgovoru za Hrvatski katolički radio uoči povratka u Hrvatsku rekao da očekuje veliku potporu navijača.

“Želimo zahvaliti svima na potpori”, poručio je zlatni izbornik Krajan.

Hrvatska je u nedjelju osvojila naslov Davis cupa pobjedom protiv Francuske u Lilleu. Marin Čilić donio nam je protiv Lucasa Pouillea treći bod za 3-1 i drugi naslov nakon 13 godina.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja