Budi dio naše mreže

Budi volonter SHKM-a!

Za volontere na susretu mogu se prijaviti mladi između 18 i 30 godina, a za volontere u župi mogu se prijaviti mladi između 16 i 30 godina. Prijave su do 31. siječnja 2020., a svi mladi koji se prijavljuju trebaju biti s područja Zagrebačke nadbiskupije.

/ at/IKA

Grad Zagreb i Zagrebačka nadbiskupija domaćini su 11. susreta hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 9. i 10. svibnja sljedeće godine. Budući da organizacija susreta iziskuje puno vremena i truda, za njegovu su uspješnu realizaciju potrebni mnogi volonteri koji su spremni uložiti svoje vrijeme te susret (u)činiti posebnim.

Za volontere na susretu mogu se prijaviti mladi između 18 i 30 godina, a za volontere u župi mogu se prijaviti mladi između 16 i 30 godina. Prijavljuje se putem prijavnica na: bit.ly/prijavnicaSHKM do 31. siječnja 2020., a svi mladi koji se prijavljuju trebaju biti s područja Zagrebačke nadbiskupije (koji žive ili studiraju/rade u Zagrebačkoj nadbiskupiji).

Svi volonteri obvezni su sudjelovati na pripremnom susretu u svom arhiđakonatu. U pripremnome razdoblju potrebno je pomoći svome župniku u animiranju i pripremi župljana za SHKM što uključuje vođenje i sudjelovanje na katehezama za Susret, sudjelovanje na pripremnom susretu u arhiđakonatu, animiranje župljana da se prijave za pružanje smještaja, prikupljanje prijava i sl. U župama će biti potrebno pripremiti i program za subotu navečer za što će upute doći naknadno.

Na SHKM-u volonteri će imati različita zaduženja od pripreme liturgijskog prostora, podjele ručka, čišćenja i sl. Volonterima na susretu javit će se koordinatori pojedinih sektora nakon završetka prijava.

Detalji o održavanju pripremnih susreta u arhiđakonatima, uz sve dodatne informacije, mogu se pronaći na stranicama Zagrebačke nadbiskupije i Pastorala mladih, a sva pitanja mogu se uputiti na e-adresu shkm2020@zg-nadbiskupija.hr te na broj telefona 01 4894 866.

Ključne riječi:
SHKM Zagreb volonteri

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja