Budi dio naše mreže

Ključna riječ: zvonimir-kalic

Nova pjesma "Tvoj do beskraja" Zvonimira Kalića uz 15 godina rada u duhovnoj glazbi

Zvonimir Kalić ove godine obilježava 15 godina svog aktivnog rada, djelovanja i stvaralaštva u duhovnoj glazbi, zajedno sa svojim timom autora i producenata, kao i sa svojim pratećim bandom Noelom koji slavi 10 godina postojanja. Tim povodom pozivaju sve ljubitelje duhovne glazbe, drage prijatelje i mnoge druge vjernike koji žele Gospodina slaviti pjesmom da im se pridruže na zajedničkom obljetničkom koncertu koji će se održati 3. prosinca u Centru za kulturu Đakovo s početkom u 20 sati. Glazbenu večer  dodatno će upotpuniti gosti - vlč. Ivan Begović i grupa Emanuel.

Zvonimir Kalić slavi 15 godina djelovanja na duhovnoj glazbenoj sceni

Zvonimir Kalić ove godine obilježava 15 godina svog aktivnog rada, djelovanja i stvaralaštva u duhovnoj glazbi, zajedno sa svojim timom autora i producenata, kao i sa svojim pratećim bandom Noelom koji slavi 10 godina postojanja. Tim povodom pozivaju sve ljubitelje duhovne glazbe, drage prijatelje i mnoge druge vjernike koji žele Gospodina slaviti pjesmom da im se pridruže na zajedničkom obljetničkom koncertu koji će se održati 3. prosinca u Centru za kulturu Đakovo s početkom u 20 sati.

DOĐITE I VI Koncert "15 godina zajedno"

Zvonimir Kalić ove godine obilježava 15 godina svog aktivnog rada, djelovanja i stvaralaštva u duhovnoj glazbi, zajedno sa svojim timom autora i producenata, kao i sa svojim pratećim bandom Noelom koji slavi 10 godina postojanja. Tim povodom pozivaju sve ljubitelje duhovne glazbe, drage prijatelje i mnoge druge vjernike koji žele Gospodina slaviti pjesmom da im se pridruže na zajedničkom obljetničkom koncertu.

Oni su mladi i poduzetni, a vjera im olakšava posao

Vlada li u Hrvatskoj takva poduzetnička klima koja mladima omogućuje da ovdje žive i rade? Kako i zašto biti poduzetnik ili obrtnik? Kako doći i opstati na tržištu? Postoje li rizici? Koliko je važna podrška države? Je li obrazovanje nužan preduvjet za pokretanje vlastitoga posla? Prelijeva li se vlastito iskustvo vjere i na posao i koliko je važno živjeti vjeru u svakodnevici? To su neka od pitanja na koja su odgovarali gosti u emisiji Argumenti HKR-a: vlasnik „OPG-a Kalić” Zvonimir Kalić, osnivač „Lazarus Coffee” branda Marko Matijašević te voditelj proizvodnje „Vrsna Chocolates” Fran Reizl.

"Umjesto da je pokretač gospodarskog rasta, poljoprivreda je u Hrvatskoj postala socijalna kategorija"

Smanjenje proračuna za poljoprivredu za iduću godinu i raspolaganje poljoprivrednim zemljište, bile su teme HKR-ovih "Argumenata" u srijedu, 9. prosinca. O tome zašto se smanjuje proračun za poljoprivredu te kako jedinice lokalne samouprave upravljaju raspodjelom državnog zemljišta govorili su predsjednik saborskog Odbora za poljoprivredu Tomislav Panenić, čelnik Udruge OPG "Život" Vladimir Margeta i najbolji mladi poljoprivrednik za prošlu godinu Zvonimir Kalić. Urednik i voditelj je Vlatko Ojvan.

ZVONIMIR KALIĆ Najbolji mladi hrvatski poljoprivrednik poručio vršnjacima: Budite uporni i optimisti!

Titula najboljeg mladog hrvatskog poljoprivrednika pripala je dvadesetosmogodišnjem Zvonimiru Kaliću iz Vrpolja kod Đakova. Pobjednik natječaja kojeg četvrtu godinu zaredom organizira hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i ambasadorica projekta za Hrvatsku Marijana Petir, bavi se proizvodnjom proizvoda od industrijske konoplje, a izabran je između 27 prijava.

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja